Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει: Η «άσχημη» Γεωργία Βασιλειάδου ήταν όμορφη - Έπαθε ατύχημα & ο γιατρός της άφησε ουλές… (βίντεο)

«Ήταν καλλονή, πολύ όμορφη και λεπτή κοπέλα»

Στην παρέα των Roomies βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας που μίλησε για τη ζωή του και την σχέση του με τον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και για το πώς κατέληξε να βιογραφεί για σπουδαίους αστέρες που άφησαν εποχή.

Στην εκπομπή του Mega αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Γεωργία Βασιλειάδου αποκαλύπτοντας ότι ήταν καλλονή αλλά είχε ένα ατύχημα και ο γιατρός «της έκοψε το μισό πρόσωπο».

«Η Γεωργία Βασιλειάδου ήταν καλλονή, πολύ όμορφη και λεπτή κοπέλα. Όμως τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα στην κατοχή κι η Γεωργία Βασιλειάδου είχε ένα ατύχημα. Χτύπησε το πρόσωπό της και το άφησε κι αυτό μετά κακοφόρμισε και πήγε σε γιατρό. Ο γιατρός της έκοψε το μισό πρόσωπο. Για αυτό βλέπετε στις ταινίες ότι από την μία μεριά η Βασιλειάδου έχει μια ουλή τεράστια. Από εκεί ξεκίνησε όλη αυτή η κακομορφία αλλά τελικά έκανε αυτήν την καριέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις βιογραφίες που έχει γράψει, 50 τον αριθμό, επισημαίνει πως η πρώτη ήταν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Εκείνη ήταν που πίστεψε σε μένα και μου είπε ότι μπορώ να γράψω».

Ωστόσο, πέρα από τη λάμψη του σινεμά, μέσα από την έρευνα ήρθαν και μαύρες πτυχές, κορυφαίων πρωταγωνιστών. «Δε θα ήθελα να είχα συναντήσει κάποιους μεγάλους ηθοποιούς», λέει ο Μάκης Δελαπόρτας και αναφέρει τον Αλέξη Μινωτή.

«Ο Αλέξης Μινωτής υπήρξε σπουδαία μορφή αλλά ήταν σκληρός», ενώ όσον αφορά τις σημερινές εξελίξεις στο θέατρο, ο ηθοποιός είπε ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο. «Πρέπει να σταματήσουν γενικότερα οι κακοποιητικές συμπεριφορές».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ