Τσακώθηκε με την κόρη της & την κατασπάραξαν τα μπουλντόγκ της - Προσπάθησαν να προστατέψουν την έγκυο γυναίκα

Τα σκυλιά προσπάθησαν να πρστατέψουν την έγκυο κόρη της καθώς έλαβαν τον "καυγά" ως πιθανή επίθεση σε εκείνη

Μια μητέρα τριών παιδιών πέθανε ύστερα από την  επίθεση που δέχθηκε από τα δύο αμερικανικά μπουλντόγκ της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η σχετική έρευνα, είχε προηγηθεί καυγάς με την κόρη της.

Η Elayne Stanley, 44 ετών, δέχθηκε επίθεση από τα δύο σκυλιά στο σπίτι της στο Widnes, Cheshire, στις 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα σκυλιά στο παρελθόν ανήκαν στον πρώην σύντροφο της Paul Leigh.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το 2016 ο πρώην σύντροφος της 41χρονης και ιδιοκτήτης των σκύλων, είχε καταδικαστεί βάσει του νόμου περί επικίνδυνων σκύλων

Η κόρη της  Στάνλεϊ , Louise Smith είπε στο δικαστήριο ότι τα σκυλιά, ο DJ και η Μπίλι, ζούσαν με τη μητέρα της για περίπου τρία χρόνια.

"Η μητέρα μου ήταν ευτυχισμένη με αυτά. Τα άφηνε να ζουν μαζί με τα παιδιά της και μαζί με τα δύο δικά μου παιδιά", κατέθεσε.

Σύμφωνα με όσα είπε, εκείνη την εποχή ήταν έγκυος. Είχε μια "έντονη συζήτηση" με τη μητέρα της και ο DJ δάγκωσε τη μητέρα της στο κάτω μέρος του ποδιού της.

“Ο DJ (σ.σ. ο ένας σκύλος) δάγκωσε τη μητέρα μου στο κάτω μέρος του ποδιού της. Προσπάθησα να βάλω την Μπίλι (σ.σ. τον άλλο σκύλο) στην κουζίνα, αλλά της όρμησε και αυτός”, κατέθεσε  η κόρη της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως η έρευνα οι γείτονες προσπάθησαν να σταματήσουν τα σκυλιά πετώντας τούβλα και τελικά κατάφεραν να τα ακινητοποιήσουν στον πίσω κήπο, αλλά η Elayne Stanley, ήταν ήδη νεκρή.

Credits Facebook

Προσπαθώντας να προστατέψουν την έγκυο

Ο DJ, απομακρύνθηκε από το σπίτι. Η Μπίλι απομακρύνθηκε επίσης και αργότερα υποβλήθηκε σε ευθανασία μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να την ηρεμήσουν.

Ο Jason Lennox, επικεφαλής αξιωματικός της αστυνομίας του Τσέσαϊρ, είπε στο δικαστήριο ότι τα αμερικανικά μπουλντόγκ είναι "σκύλοι φύλακες" και μπορούσαν να παρανοήσουν τη γλώσσα του σώματος.

DJ το ερμήνευσε (σ.σ τον καυγά) ως πιθανή επίθεση και προσπάθησε να σταματήσει οποιαδήποτε φυσική επαφή", είπε σύμφωνα με το BBC.

Ερωτηθείς από την  Louise Smith αν τα σκυλιά μπορεί να είχαν καταλάβει ότι ήταν έγκυος, απάντησε: "Ίσως να αισθάνθηκαν ότι ήσασταν έγκυος και ίσως με την επίθεση πρσπάθησαν να προστατέψουν εσάς και το μωρό.

Η κόρη της Elayne Stanley κατέθεσε ότι δεν γνώριζε την προηγούμενη δικαστική απόφαση για τα σκυλιά και ότι ποτέ πριν δεν είχαν επιτεθεί σε κάποιον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ