Αποτρόπαιο έγκλημα - θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό: 62χρονος αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα ασθενούς γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος (βίντεο)

Οι λεπτομέρειες που έφερε στο φως η έρευνα σοκάρουν

Σε πλήρη εξέλιξη  βρίσκεται η έρευνα που κάνουν οι αστυνομικοί για τον θάνατο ενός 76χρονου, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια από έναν 62χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στον ίδιο θάλαμο. 

Ο άτυχος άνδρας που πέθανε εχθές το βράδυ, ήταν ασθενής με κορωνοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον Ερυθρό Σταυρό, νοσοκομείο αποκλειστικά για ασθενείς με Covid-19, σε απλό θάλαμο.

Στο δωμάτιο υπήρχε ένας ακόμη νοσηλευόμενος, ο φερόμενος ως δράστης.

 

Οι λεπτομέρειες που έφερε στο φως η έρευνα σοκάρουν. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο αναπνευστήρας  του 76χρονου ασθενούς είχε αποσυνδεθεί, κάτι που έδειχνε πως υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στον θάλαμο, όπου νοσηλευόταν ο ασθενής.

Η έρευνα των αστυνομικών στράφηκε στον 62χρονο, που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο, αλλά δεν ήταν διασωληνωμένος.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 62χρονος φέρεται να μετακίνησε τη μάσκα του 76χρονου και να αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα επειδή φαίνεται ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος των μηχανημάτων.

Ο 62χρονος δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στις Αρχές, οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά αν είχε ποινικό παρελθόν. 

Το χρονικό

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν όταν άκουσαν να ηχεί ο συναγερμός των μηχανημάτων. Παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον 77χρονο άνδρα, που, κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι χθες το απόγευμα παρουσίαζε βελτίωση.

Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι τα μηχανήματα που υποστήριζαν την αναπνευστική του λειτουργία και τον κρατούσαν στη ζωή, καθώς ήταν διασωληνωμένος, είχαν βγει από την πρίζα.

Αυτό που τους έκανε εντύπωση, μάλιστα, ήταν το γεγονός ότι δεν είχε ενεργοποιηθεί το σχετικό εφεδρικό σύστημα, η μπαταρία που διαθέτει το μηχάνημα για περιπτώσεις διακοπής ρεύματος.

Το γεγονός μάλιστα ότι δεν λειτούργησε ούτε το εφεδρικό σύστημα ήταν αυτό που κινητοποίησε το νοσοκομείο το οποίο ειδοποίησε την αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ