Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δυναμικό και ευχάριστο το Σαββατοκύριακο - Η Αφροδίτη δίνει μια διάθεση κοινωνικότητας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Δυναμικό και πιο ευχάριστο σίγουρα το Σαββατοκύριακο βρίσκει την Σελήνη στον Κριό να προετοιμάζει το έδαφος για τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας 12/4 και μια πλειάδα θετικών όψεων που εξισορροπούν τις δύσκολες όψεις της εβδομάδας που τελειώνει.

Η Αφροδίτη το Σάββατο συναντά σε όψη εξαγώνου τον Δία, δίνοντας μας διάθεση κοινωνικότητας, επαφών, διασκέδασης, ενώ ο Ερμής συναντά σε εξάγωνο τον Κρόνο διευκολύνοντας την επικοινωνία μεταξύ μας. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή δίνει και μια αυξημένη τάση για εμπορικές συναλλαγές, μετακινήσεις, αλλά και σοβαρές συζητήσεις περί των επαγγελματικών.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα θετικό Σαββατοκύριακο για να το ρίξουμε λίγο έξω και να χαρούμε με ό,τι μπορούμε. Την Δευτέρα έρχεται μια πολύ δυνατή Νέα Σελήνη που θα αναλύσω για κάθε ζώδιο στο «Stars System» το Σάββατο στη 1:00 το μεσημέρι στο Star.

ΚΡΙΟΣ

Ένα διαφορετικό πιο δυναμικό και πιο αισιόδοξο Σαββατοκύριακο περιμένει τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία το Σάββατο μπορεί να νιώσετε και λίγο τυχεροί με μια ευχάριστη είδηση που μπορεί να μάθετε ή με τη θερμή συμπεριφορά φίλων, του συντρόφου ή των ανθρώπων που βρίσκονται στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας την Δευτέρα μιλά για ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούρια αρχή σε κάποιο τομέα. Αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να θέσετε νέους στόχους. Σκεφτείτε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο ποιες είναι οι προτεραιότητες σας, τι θα θέλατε να έχετε καταφέρει; Έχετε ξεκινήσει ήδη να φτιάχνετε το πλάνο για να τους επιτύχετε; Μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες που ακολουθούν τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσουν οι στόχοι στο μυαλό σας και να αρχίσει η υλοποίηση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τότε που Δίας και Κρόνος έχουν λάβει θέση στον τομέα της καριέρας από τη μια έχετε μια αίσθηση προόδου, αλλά ταυτόχρονα από την άλλη είναι σαν κάτι να σας κρατάει πίσω. Φυσικά για κάποιους μπορεί να είναι οι συνθήκες που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε όπως θέλετε και να σημειώσετε πρόοδο, για άλλους μπορεί να είναι κανονισμοί, όροι, περιορισμοί, που δεν σας αφήνουν ελεύθερους να πάρετε τις πρωτοβουλίες που πρέπει. Ίσως όμως να σαμποτάρετε κι εσείς οι ίδιοι χωρίς να το καταλαβαίνετε τον εαυτό σας, μη δείχνοντας την αυτοπεποίθηση που πρέπει στον χώρο εργασίας και περιμένοντας συνέχεια να λάβετε αποδοχή φοβούμενοι να πάτε κόντρα ή να πάρετε κάποιο ρίσκο. Αυτό το Σαββατοκύριακο με τόσο έντονη παρουσία πλανητών στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας τα παραπάνω είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν. Επίσης το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να φέρνει μια ευχάριστη είδηση σε σχέση με τη δουλειά. Εξαιρετικό γουηκέντ για να ξεκουραστείτε λίγο περισσότερο και να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μετά από τις τελευταίες πιο απαιτητικές ημέρες αυτής της εβδομάδας, έρχεται ένα πολύ πιο θετικό κι ευχάριστο Σαββατοκύριακο που δίνει έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις, τις σχέσεις με τους ανθρώπους που μιλάτε ή ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις επαφές σας με αγαπημένα πρόσωπα ή και συνεργάτες που στέκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Βρείτε χρόνο και κανονίστε μαζί τους έστω μια έξοδο, μια βόλτα με τα πόδια, μια επίσκεψη για να συζητήσετε, να χαλαρώσετε λίγο και να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε εσείς, ακούγοντας και τις σκέψεις των άλλων. Είναι ακόμη ένα τέλειο Σαββατοκύριακο αν θέλατε να κάνετε κάποιες αγορές, ειδικά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και την τεχνολογία. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να είναι βοηθητικό και σε θέματα σπουδών, για να είστε συγκεντρωμένοι και αποδοτικοί στη μελέτη σας, αλλά και για συζητήσεις ή συμφωνίες επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ