Η Τατιάνα Μπλάτνικ ευχαριστεί στο δικό της αντίο στον πρίγκιπα Φίλιππο: «Χωρίς να το γνωρίζει έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό που είμαι σήμερα» (φωτό)

«Πίστευα ότι δεν θα είχα ποτέ την τιμή να τον γνωρίσω»

Το δικό της μήνυμα για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου έστειλε με ανάρτησή της η Τατιάνα Μπλάτνικ. 

Η όμορφη σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου ανέβασε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Δούκα του Εδιμβούργου, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 99 ετών.

Μάλιστα στο ποστ της η Τατιάνα Μπλάτνικ ευχαριστεί τον άντρα της βασίλισσας Ελισάβετ καθώς είχε φτιάξει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο των βραβείων Duke of Edinburgh, το οποίο παρακολούθησε όσο ήταν στο σχολείο.

Αναλυτικά έγραψε στην ανάρτηση που έκανε:

 

«Στην μνήμη του πρίγκιπα Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου. Χωρίς να το γνωρίζει ο πρίγκιπας Φίλιππος έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό που είμαι σήμερα.

Τα βραβεία Duke of Edinburgh ήταν μέσα στο πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου μου.  Είχε το όραμα να δημιουργήσει ένα ολιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαποτισμένο με εθελοντισμό, το αίσθημα της υπηρεσίας, σωματική άσκηση, εξορμήσεις και δεξιότητες για την ζωή.

Πίστευα ότι δεν θα είχα ποτέ την τιμή να τον γνωρίσω και είμαι ευγνώμων που το έκανα τελικά - και που κατάφερα να τον ευχαριστήσω που εμμέσως με έκανε να αγαπώ όλα όσα είναι πέρα από τις σχολικές αίθουσες (ακόμα και τις ώρες που δεν απολάμβανα εκείνες τις ολονύχτιες πεζοπορίες και τα camping).

Δείτε επίσης: Ο πρίγκιπας Παύλος αποχαιρετά τον θείο Φίλιππο με συγκίνηση: «Νιώθω πάρα πολύ περήφανος γι 'αυτόν» (φωτό)

Σε ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σου, για το ότι ενέπνευσες εκατομμύρια παιδιά να είναι πιο συμπονετικά και δραστήρια και που έκανες τους ανθρώπους να γελούν. Γεννημένος στην Ελλάδα το 1921. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ