Τότε & τώρα: Τα δύο ιερά τέρατα του γαλλικού σινεμά: Alain Delon - Jean Paul Belmondo μαζί στην οθόνη, φίλοι στην ζωή (φωτό & βίντεο)

Το δίδυμο της επιτυχίας, τα αρσενικά που έκαναν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να κοκκινίζουν

Alain Delon - Jean Paul Belmondo, οι δύο σημαντικότεροι ηθοποιοί του γαλλικού κινηματογράφου στις  δεκαετίες 1960- 70.

Με αφορμή τα γενέθλια του ωραίου άσχημου απόλυτου αρσενικού, Jean Paul Belmondo το eirinika παρουσιάζει μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο για να γνωρίσετε, οι νεότεροι ή να θυμηθείτε οι παλιότεροι, τις κοινές εμφανίσεις τους πριν από πολλά χρόνια στην μεγάλη οθόνη αλλά και πολλές στιγμές από την άρρηκτη φιλία τους τα τελευταία χρόνια.

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @beau.selection

 

 

Ποιος μπορεί να τους ξεχάσει στο Μπορσαλίνο όπου μοιράστηκαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους το 1970.

Δείτε ακόμα: Alessandro Belmondo: Ο εγγονός του "σκληρού γόη"  αποκαλύπτει το άγνωστο πρόσωπο του παππού του -"Γλυκός , αστείος & ... ριψοκίνδυνος (φώτο)

Το δίδυμο της επιτυχίας, τα αρσενικά που έκαναν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να κοκκινίζουν από την επιθυμία, παραμένουν φίλοι και τώρα ακόμα που πλησιάζει το τέλος δύο ζώων γεμάτων από μεγάλες επιτυχίες και στο ωραίο φύλο, αλλά τελικά και πολύ μοναξιά προς το τέλος της ζωής τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ