Η 16χρονη κόρη της Heidi Klum στο εξώφυλλο του γερμανικού Glamour: Η πανέμορφη Leni πόζαρε 20 χρόνια μετά την μαμά της (φωτό & βίντεο)

 «Είναι τιμή μου να το μοιράζομαι με την μητέρα μου»

Η 16χρονη κόρη της Heidi Klum είναι μια κούκλα, αυτό άλλωστε σας το έχουμε ξαναγράψει. Βέβαια είχε και την πανέμορφη μαμά της για να μοιάσει.

Η Leni Klum έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για το γερμανικό Glamour, 2 δεκαετίες μετά την μητέρα της που επίσης είχε ποζάρει για το γνωστό περιοδικό.

Μάλιστα σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Instagram του Glamour μπορεί κανείς να δει την φωτογράφιση που είχε κάνει πριν από 20 χρόνια το διάσημο μοντέλο και φυσικά εκείνη της Leni, που κάνει πλέον τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας.

Το συγκεκριμένο cover μάρκαρε την επέτειο 20 χρόνων του περιοδικού που θέλησε με αυτόν τον τρόπο να το γιορτάσει.

«Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν το πρώτο μου σόλο εξώφυλλο τόσο ξεχωριστό. Είναι τιμή μου να το μοιράζομαι με την μαμά μου που ήταν το πρώτο μοντέλο που εμφανίστηκε ποτέ στο εξώφυλλο του γερμανικού Glamour» έγραψε η Leni σε ανάρτησή της στο Instagram.

Φυσικά η Heidi Klum ήταν μαζί της στην φωτογράφιση, όπως μαρτυρά και το βίντεο που έχει δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του περιοδικού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ