MasterChef 5: Η Μαργαρίτα το μεγάλο φαβορί έφυγε με κλάματα - Κοντιζάς και Ιωαννίδης την γέμισαν κοπλιμέντα αλλά η πόρτα - πόρτα (βίντεο)

Η 27χρονη από την Καλλονή της Μυτιλήνης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο της

Την πόρτα της εξόδου από το MasterChef 5 είδε το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι μαγειρικής, η Μαργαρίτα.

Η 27χρονη από την Καλλονή της Μυτιλήνης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο της διαδικασίας αποχώρησης και έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Ωστόσο κατάφερε να αποσπάσει τα θετικά σχόλια των κριτών με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη να την γεμίζουν κομπλιμέντα.

Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε ακούσει καλά λόγια για κάποιο από τα πιάτα της.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (6/4) η επίδοξη σεφ που έχει σπουδάσει μαγειρική και ζαχαροπλαστική, είχε βγει νικήτρια του Silver Award, κερδίζοντας το ποσό των 10.000 ευρώ!

Στην δοκιμασία αποχώρησης του Σαββάτου (10/4) οι σεφ κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του pastry chef νέας γενιάς Μαρίνου Κοσμά, ωστόσο η Μαργαρίτα δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει το κέλυφος από σοκολάτα.

Όταν ο χρόνος έληξε η ίδια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε λυγμούς.

«Μαργαρίτα θέλω να σου πω ότι είσαι από τις πιο δυνατές μαγειρικές προσωπικότητες που έχω δει στο MasterChef ως τώρα. Έχεις δημιουργικότητα απίστευτη, έχεις τεχνική και έχεις και κάτι άλλο που ή το έχει ή δεν το έχεις. 

Δε μαθαίνεται. Είναι αυτό το ότι φαντάζεσαι τη γεύση. Είναι ένα ταλέντο έμφυτο. Ειλικρινά σου λέω ότι σε θαυμάζω. Θα πας πάρα πολύ μπροστά στη ζωή σου. Το αξίζεις» τηε είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς από πλευράς του είπε για την νεαρή ότι: «Θεωρώ τιμή μου τα πιάτα που δοκίμασα από εσένα. Δεν το έχω ξανανιώσει στις 5 σεζόν του MasterChef, δεν ξέρω τι έμπνευση έχεις. Προσωπικά σε ευχαριστώ».

Τώρα η όμορφη σεφ θα γυρίσει στην αγκαλιά του αγαπημένου της συντρόφου Χρήστου Καλομοίρη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ