MasterChef: Βροχή τα σχόλια στο Twitter για την Μαργαρίτα - «Η πιο άδικη αποχώρηση στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης» (φωτό)

«Για εμάς είσαι η νικήτρια»

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το Σάββατο από το MasterChef και στο Twitter τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Η επίδοξη σεφ ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο της στην δοκιμασία αποχώρησης και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. Στα social media όμως ο κόσμος, δεν είδε και με πολύ καλό μάτι την συγκεκριμένη τροπή.

«Η πιο άδικη αποχώρηση στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης» έγραψε κάποιος στο Twitter, ενώ σε άλλο ποστ διαβάζουμε «γεννήθηκες για να μαγειρεύεις. Μην σταματήσεις πουθενά, είσαι ότι πιο όμορφο έχουμε δει στο #MasterChefGR με απίστευτο χαρακτήρα και ήθος. Για εμάς είσαι η νικήτρια».

Όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ είχε αποσπάσει και πολύ καλά σχόλια και από τους κριτές του MasterChef.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά την αποχώρησή της γράφτηκαν πάνω από 11 χιλιάδες tweets με πολλούς να παινεύουν τις μαγειρικές της ικανότητες.

Μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter για την αποχώρηση της Μαργαρίτας από το MasterChef

«I'll be back...... ??? #MasterChefGR»

«Wake me up when Margarita returns...»

«Το να φεύγει αυτό το ταλέντο ενώ μέσα είναι τόσο μέτριοι, δεν το λες και επιτυχία πάντως...»

«Δεν νομίζω να ξαναδούμε κάτι τέτοιο».

«Τέτοιο ψυχοπλακωμα στο #MasterChefGR δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξανά πάθει. ΕΊΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ MASTERCHEF».

«Δίκασε και ο Τζιοβάννι. Πραγματικά ματώνει η καρδιά μου για τη Μαργαρίτα #MasterChefGR»

«Εσυ είσαι η νικήτρια για μας μην στεναχωριέσαι »

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ