Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Σπαράζει καρδιές ο επικήδειος λόγος του γιου του - «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του» (βίντεο)

«Πίστευε πολύ στους ανθρώπους και τους αγάπαγε»

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε την Κυριακή η κηδεία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Η σύζυγος, η αδερφή, η μητέρα και ο γιος του τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία ενώ να σημειωθεί ότι κηδεύτηκε στην Καλλίφυτο, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο ξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής για να πουν το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους.  Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι πια στη ζωή.

Photo: EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ

Photo: EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ

Photo: EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ

Photo: EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ

Καρδιές όμως ράγισε και 21χρονος Δημήτρης εκφωνώντας τον επικήδειο. Ο μονάκριβος γιος του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για όλα όσα του άφησε ο πατέρας του ως παρακαταθήκη και λύγισε από τη συγκίνηση.

«Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους και τους αγάπαγε. Πίστευε στη δεύτερη ευκαιρία. Οι άνθρωποι που τον σκότωσαν φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε που τον σκότωσαν θα έψαχνε τον λόγο πίσω από αυτό και δε θα ήθελε αυτό το γεγονός να τρομοκρατήσει την κοινωνία, μια κοινωνία που παλεύει για την αλήθεια και την ισότητα θα ήθελε αυτό το γεγονός να λειτουργήσει ως ελπίδα, να δείξει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του, πιστεύει σε αυτά που λέει και δεν τα παρατάει. Συγνώμη, δεν…» είπε σύμφωνα με το Mega.

Μάλιστα όταν βγήκε η σορός του πατέρα του για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο έβαλε να ακουστεί το γνωστό ζεϊμπέκικο τραγούδι «Το βουνό».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ