Survivor: Έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος - Ο καβγάς με τον Αλέξη Παππά και τα κλάματα του παίκτη στην αγκαλιά του Κώστα (βίντεο)

Έγινε το έλα να δεις!

Ο κακός χαμός έγινε την Κυριακή στο Survivor με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά να καβγαδίζουν έντονα. Λίγο αργότερα ο πρώτος ξέσπασε στην κάμερα.

Η αρχή έγινε όταν λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου ο Παππάς πήρε τον λόγο και μίλησε για τον συμπαίκτη του που βγήκε στη συνέχεια εκτός εαυτού.

«Ο Ηλίας στην ερώτηση που του έκανα τι είχε στο μυαλό του πριν με ψηφίσει, μου είπε ως τον άνθρωπο που δημιουργεί εντάσεις. Μετά, όταν τον ρώτησα αν εξέλαβε το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας και τη δική μου παραμονή, μου είπε ότι δεν τον αφορά το μήνυμα του κόσμου» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μπόγδανος από πλευράς του του απάντησε ότι δεν ήταν δικά του λόγια αυτά ενώ ο συμπαίκτης του συνέχισε λέγοντας:

«Ούτε και τώρα μου μιλάς ξεκάθαρα. Το μήνυμα είναι ότι είχα απόλυτο δίκαιο σε ό,τι έλεγα και σε ό,τι αφορά τον Τζέιμς. Επειδή εμένα η στάση σου μου φαίνεται πολύ διπλωματική, για να τα έχεις καλά και με μένα και με τον Τζέιμς, να ξέρεις ότι με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω, στο λέω ξεκάθαρα. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω».

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ψήφισέ με αύριο. Εγώ θέλω να έχουμε μια κοινή συνισταμένη και να μην πλακωνόμαστε. Γιατί είμαστε άνθρωποι. Γιατί να υπάρχουν στρατόπεδα. Δεν είμαι με κανέναν. Είσαι λαϊκιστής ρε φίλε. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχεις πρόθεση για άλλη μια φορά να δημιουργείς πράγματα. Δεν σου μιλάω. Καλή συνέχεια, θέλω να πάω στον αγώνα» είπε ακόμα.

«Τι είναι αυτός που μας φέρατε εδώ;» είπε σε κάποιο σημείο ο Μπόγδανος που είχε αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του.

Τα παρατράγουδα δεν σταμάτησαν όμως εκεί αφού λίγο αργότερα ο Μπόγδανος ξέσπασε στην κάμερα του Survivor λέγοντας ότι εξοργίζεται με τον  εαυτό του καθώς ξέρει ότι ο συμπαίκτης της τα κάνει αυτά για να τον βγάλει εκτός εαυτού.

«Αυτό που με στενοχωρεί πραγματικά είναι ότι ενώ το ξέρω ότι το κάνει για να βγω εκτός εαυτού, έχει τον τρόπο να το κάνει. Με τον εαυτό μου εξοργίζομαι. Και αυτό που μου είπε ο Σάκης με τρέλανε ακόμη περισσότερο, με πιάνει εκτός κάμερας ο Σάκης και μου λέει "μην ψαρώνεις έχει τον λόγο του να χτυπήσει τον Τζέιμς και χρησιμοποιεί εσένα" και του λέω "τι μου λες ρε φίλε; θα είμαι εγώ το τρένο του οποιοδήποτε για να κάνει τον σκοπό του;". Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στο μυαλό μου. Δεν παίζει αυτό το σκηνικό. Πάμε καλά εδώ πέρα που έχουμε έρθει; Γιατί πρέπει να υπάρχει συνέχεια στρατηγική. Είναι δυνατόν;» είπε.

Στο πλευρό του Μπόγδανου βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος που του είπε:

«Λιάκο μου ξέρουμε όλοι ποιος είσαι, δεν έχεις να μας αποδείξεις τίποτα. Έχεις αυτήν την τεράστια καρδιά, που εμάς τους πρώην κόκκινους, εσύ μας κρατάς. Μέχρι σήμερα εσύ μας κρατάς ενωμένους δυνατούς και κάθεσαι και τσιμπάς αυτήν την βλακεία. Πρέπει να είσαι δυνατός... Βλέπω τον αδερφό μου να ραγίζει η καρδιά του και ραγίζω κι εγώ. Κάποιος σατανάς προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί και παίζει θέατρο εις βάρος του».

Στο σημείο αυτό ο Ηλίας δεν άντεξε από την πίεση και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ κολλητούς μου κι αυτά θα κρατήσουν... Με πνίγει το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα... Πρέπει αυτοί που είναι κοντά μου να καταλάβουν, ότι δεν θέλω να μιλήσω όταν δεν είμαι καλά κι είναι η κάμερα μπροστά. Δεν μου αρέσει να πουλώ τα συναισθήματά μου. Τώρα λένε γιατί έκανα ζέσταμα με τον Κόρο; Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για αυτούς» είπε.

Πάντως ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Λιανός σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε είπε ότι ο Παππάς και Ηλίας «αρπάχτηκαν αλλά μετά ήταν…αγκαλιά».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ