Στην Ελλάδα το «My Big Fat Greek Wedding 3» και η οικογένεια Portokalos: Η ταινία επιστρέφει! - Την αποκάλυψη έκανε η Νία Βαρντάλος (βίντεο)

 «Τα νέα διέρρευσαν γιατί το έμαθε ένας Έλληνας»

Και ναι είναι γεγονός! Το «Γάμος αλά Ελληνικά» θα επιστρέψει και όχι μόνο αυτό, θα κάνουν γυρίσματα και στην Ελλάδα.

Η ελληνικής καταγωγής  δημιουργός και πρωταγωνίστρια της ταινίας, Νία Βαρντάλος το ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram.

Μάλιστα έγραψε στο ποστ της χιουμοριστικά ότι «τα νέα διέρρευσαν γιατί το έμαθε ένας Έλληνας».

Στο βίντεο την ακούμε να μιλά για «My Big Fat Greek Wedding 3» (έχουν προηγηθεί άλλες δύο ταινίες το 2002 και το 2016) για το οποίο όπως εξηγεί δεν έχουν καταφέρει να ξεκινήσουν ακόμα γυρίσματα.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για περισσότερο από έναν χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα και ονομάζεται My Big Fat Greek Wedding 3. Και φυσικά, έχουμε καλέσει όλους τους ηθοποιούς και προσπαθούμε να προσλάβουμε εκατοντάδες άτομα ακόμα» λέει χαρακτηριστικά.

Ακόμα εξηγεί ότι λόγω της πανδημίας και του ότι είναι ανεξάρτητη ταινία υπάρχει κάποιο κόλλημα με την ασφάλεια. Μόλις αυτό λυθεί θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν.

Μάλιστα στο τέλος λέει στα ελληνικά ότι θα έρθουν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα.

Η πλοκή της πρώτης ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά»

Η Τούλα (Νία Βάρνταλος) έχει γονείς Έλληνες και ζει με την οικογένεια της,Πορτοκάλος στις Η.Π.Α.. Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα είναι το μέλλον της Τούλας, που στα 30 της χρόνια, παραμένει ανύπαντρη.

Οι Πορτοκάλος διατηρούν ελληνικό εστιατόριο ονόματι «Dancing Zorbas» όπου δουλεύει και η Τούλα, μέχρι που αποφασίζει να πάρει μαθήματα υπολογιστών για να βοηθήσει τη θεία της στο ταξιδιωτικό της γραφείο. Μαζί με άλλους συγγενείς κρατάνε τα ελληνικά έθιμα κι έτσι θέλουν η Τούλα να παντρευτεί έναν Έλληνα. Η Τούλα από μικρή δεν ήταν τόσο εμφανίσιμη.

Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό της και μεταμορφώθηκε σε όμορφη. Πριν την αλλαγή της βρίσκει έναν Αμερικανό, τον Ίαν, τον οποίο ερωτεύεται, αλλά οι γονείς της δεν τον θέλουν... Η σχέση τους προχωράει ιδανικά και ο Ίαν πολύ σύντομα της ζητάει να τον παντρευτεί.

Τι θα συμβεί όμως με τους γονείς της Τούλας; Δεν είναι καθόλου μα καθόλου χαρούμενοι. Κι αυτό γιατί ο υποψήφιος γαμπρός τους είναι προτεστάντης και χορτοφάγος και κυρίως... δεν είναι Έλληνας! Το ζευγάρι (και ιδίως ο Ίαν) θα υποστεί τις απίστευτες δοκιμασίες, μέχρι να πάρει την ευχή της ελληνικής οικογένειας και να φτάσει στον πολυπόθητο γάμο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ