Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, διότι θα υπάρχουν εκπλήξεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες καθώς η Σελήνη, ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από χθες βράδυ, συναντά τον Ουρανό. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, διότι θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φαίνεται ότι έχετε περισσότερα κάστανα στη φωτιά από αυτά που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να βγάλετε σώα κι αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να μην παραφορτώσετε το πρόγραμμα σας, διότι ούτως ή άλλως η μέρα κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση που δεν την έχετε υπολογίσει από την αρχή της. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και ίσως νιώθετε κάπως να «πνίγεστε» μέσα σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή περισσότερη αυτοέκφραση όπως θα θέλατε. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το εδώ και τώρα μόνο και δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίεργη από πλευράς διάθεσης η σημερινή μέρα, αλλά αυτό που μπορεί να σας εκνευρίσει περισσότερο είναι κάποιες προκλήσεις που δεν τις περιμένατε από άτομα στο χώρο εργασίας, ακόμη όμως κι από την οικογένεια. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει την ανησυχία σας και μετά να γκρινιάζετε με το παραμικρό. Από την άλλη, ίσως νιώθετε κάποια αστάθεια αυτή τη στιγμή ή σας πιάνουν ανασφάλειες για την έκβαση μιας κατάστασης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ