Η πρόταση γάμου που έγινε viral! Γονάτισε μπροστά της με 5 διαφορετικά δαχτυλίδια αρραβώνων, για να έχει να διαλέξει (φωτό & βίντεο)

Την πήγε και βόλτα με ελικόπτερο!

Viral έγινε άντρας στην Αμερική που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του όχι με ένα, αλλά με πέντε δαχτυλίδια. Για να έχει η κοπέλα να διαλέξει!

Ο λόγος για τον William Hunn που μετά από μια ρομαντική βόλτα με ελικόπτερο γονάτισε μπροστά στην μέλλουσα πλέον γυναίκα του, Brittney Miller ζητώντας της να παντρευτούν.

Photo: Instagram/ichillwillfixit/photo credit @jamesdlove 

Ωστόσο είχε μεριμνήσει και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram αντί για ένα δαχτυλίδι κρατούσε μια θήκη που είχε πέντε!

Όλα εννοείται σε διαφορετικά σχέδια, ώστε να διαλέξει μετά εκείνη ποιο της αρέσει πιο πολύ. Επίσης να σας πούμε ότι είχε μαζί του και ένα μηχάνημα για να δει αν όντως είναι αυθεντικά τα διαμάντια.

Τελικά επέλεξε ένα δαχτυλίδι με ορθογώνια πέτρα και ντελικάτο δέσιμο.

Μάλιστα η πρόταση γάμου τράβηξε και την προσοχή της παρουσιάστριας Gayle King που μετέδωσε την ιστορία μέσα από το CBS This Morning.

Photo: Instagram/ichillwillfixit/photo credit @jamesdlove 

Η μέλλουσα νύφη δε ανέβασε στο Instagram της το σχετικό απόσπασμα δηλώνοντας καταενθουσιασμένη. Φυσικά δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα γινόταν πρώτο θέμα!

Σε άλλο ποστ που έκανε η Brittney Miller αναφέρει ότι υποτίθεται ότι εκείνη και ο καλός της θα έκαναν δοκιμή κρασιών.

«Αντίθετα κάναμε μια ένα γύρο πάνω από την πόλη (με το ελικόπτερο) και προσγειωθήκαμε σε μια ταράτσα στο κέντρο… μέχρι να καταλάβω τι συνέβαινε...είχα τόσα πολλά συναισθήματα και προσπαθούσα να καταλάβω πως κατάφερε να το στήσει όλο αυτό χωρίς να τον καταλάβω» έγραψε.

Εκτός αυτών το ζευγάρι έχει δημιουργήσει και ένα βίντεο στο οποίο μπορούμε να δούμε καρέ - καρέ την πρόταση γάμου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ