Αυτό το vintage είναι όλα τα λεφτά: Ο εκλιπών βασιλικός σύζυγος Φίλιππος στα 17 του με την γιαγιά της Κάρα Ντελεβίν - η πόζα που γράφει ιστορία στο jet set

Στη Βενετία το 1938!

Μια vintage φωτογραφία που είναι αυτό που λέμε «όλα τα λεφτά» δημοσίευσε στο Instagram η Πόπι Ντελεβίν, αδερφή της Κάρα.

Στην ασπρόμαυρη εικόνα βλέπουμε την γιαγιά των δύο κοριτσιών να ποζάρει μαζί με τον 17χρονο τότε πρίγκιπα Φίλιππο.

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή τον θάνατο του άντρα της βασίλισσας Ελισάβετ, που έφυγε από την ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 99 ετών.

«Ο 17χρονος πρίγκιπας Φίλιππος και η γιαγιά μου στη Βενετία το 1938. Τα ξαδέλφια μου θυμούνται τη γιαγιά μας να λέει μετά τη συνάντησή τους πως σκεφτόταν ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός σύζυγος. Πόσο σωστή ήταν» έγραψε η Πόπι Ντελεβίν που όπως και η διάσημη αδερφή της Κάρα ασχολείται με τον χώρο του μοντελινγκ.

Η πόζα του πρίγκιπα Φίλιππου γράφει ιτσορία. Με σταυρωμένα χέρια κάθεται δίπλα στην Άντζελα και κοιτούν προς τον φακό που τους τραβά.

Η σοσιαλιτέ Αντζελα Ντελεβίν (όπως είναι το όνομα της γιαγιάς από την μεριά του πατέρα) πέθανε το 2015 σε ηλικία 102 ετών.  Γεννήθηκε στο νότιο Κένσιγκτον της Βρετανίας από εύπορη οικογένεια, αφού ο πατέρας της Χαμάρ Γκρίνγουντ, ήταν δικηγόρος και πολιτικός, ενώ είχε χριστεί Σερ.

Τελείωσε το σχολείο στη Φλωρεντία όπου και μετακόμισε στα 15 της, ενώ πήρε το επίθετο Ντελεβίν από τον άντρα της Εντγουαρντ τον οποίο παντρεύτηκε το 1937.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ