Φωτιά στα κόκκινα η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Έφτασε στο Κογκρέσο αλλά… κάποιοι «έσπασαν» το πρωτόκολλο (φωτό & βίντεο)

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε δεν πτοήθηκε

Φωτιά στα κόκκινα η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας που φόρεσε ένα απίθανο κοστούμι και έφτασε στο Κογκρέσο των Αντιπροσώπων, για το ειδικό αφιέρωμα στην Clara Campoamor.

Κατά την άφιξη της ωστόσο συνέβη κάτι απρόσμενο αφού κάποιο «έσπασαν» το πρωτόκολλο και δεν ήταν εκεί για να την υποδεχτούν αμμέσως.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η 48χρονη σύζυγος του βασιλιά Φελίπε κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και κατευθύνεται προς την πόρτα, ωστόσο σε αυτή στέκονται μόνο οι φρουροί.

Βέβαια η Λετίσια δεν πτοήθηκε. Χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που ήταν απ έξω, κοντοστάθηκε να την βγάλουν και καμιά φωτογραφία και τελικά ήρθαν να την υποδεχτούν.

Το πρωτόκολλο ορίζει ότι σε δημόσιες περιστάσεις ένας οικοδεσπότης πρέπει να καλωσορίσει κατευθείαν το εκάστοτε μέλος της βασιλικής οικογένειας.


Αυτό δεν έγινε ωστόσο στην περίπτωση της Λετίσια, που βέβαια να σημειωθεί ότι  αναγκάστηκε να περιμένει μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Μάλιστα σε κάποιο σημείο ρίχνει μια ματιά απορημένη προς την πόρτα και βλέπει τα μέλη του Κογκρέσου να καταφθάνουν.

Πάντως για να γυρίσουμε και στο απίθανο κοστούμι της βασίλισσας έχουμε να σας πούμε ότι ήταν του Roberto Torretta. Το είχε συνδυάσει με κόκκινες γόβες και ασορτί τσάντα - φάκελο.

Σημειώνεται ότι η Clara Campoamor ήταν Ισπανίδα πολιτικός και φεμινίστρια γνωστή για την υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων και του δικαιώματος ψήφου (στις γυναίκες) κατά τη σύνταξη του ισπανικού συντάγματος το 1931.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ