Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει τον Νικηφόρο από το σπίτι - Η πρόταση που κάνει στην Ασημίνα & η μετακόμιση στην Λάρισα (βίντεο)

Συγκλονιστικές εξελίξεις... 

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα έχει συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια και είναι σίγουρο ότι θα σπάσει για ακόμη μία φορά το κοντέρ της τηλεθέασης.

Τετάρτη 14 Απριλίου

Ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Συνεταιρισμό, με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί. Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει τη Λέτα. Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια.

Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες; Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει, προς το παρόν, την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον Συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος με τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του.

Πέμπτη 15 Απριλίου

Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη, προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε. Τα μέλη του Συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με τον Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, παρά τον φόβο του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του.

Η Ασημίνα, όμως, αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Πηνελόπης αποφάσισε να χωρίσουν, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της.

Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι. Η μέρα του γάμου για τον Προύσαλη και τη Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που, για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου…

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο 

 

 

Ο Δούκας διώχνει τον γιο του από το σπίτι μετά τα νέα για την προδοσία

Ο Δούκας θα πετάξει από το σπίτι τον Νικηφόρο αφού έμαθε για την προδοσία. Είναι βέβαιος πια ότι ο γιος του τον πρόδωσε και του ανακοινώνει ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι. Απρόσμενα θα βρεθεί στο πλευρό του η Ασημίνα, η οποία θα τον υποστηρίξει για ακόμη μία φορά. Τότε ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να μετακομίσουν μαζί στη Λάρισα, όχι στο ίδιο σπίτι, σε διπλανά σπίτια και της λέει πως θα έχει εκείνη μαζί της τον μικρό Σέργιο . 

Μετά από αυτά τα νέα έρχεται μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αδερφές... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ