Leni Klum: Η κόρη της Heidi Klum βαδίζει στα χνάρια της μαμάς της - Ξετρελαίνει στις πασαρέλες, είναι ερωτευμένη με τον γιο του Σπύρου Πώρου

Μια λαμπρή καριέρα έχει ξεκινήσει για την πρώτη κόρη της Heidi...

H 16χρονη κόρη της Heidi Klum, Leni, βαδίζει στα χνάρια της μητέρα της και από ότι φαίνεται θα γίνει ένα πασίγνωστο μοντέλο. 

Η Leni Klum έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για το γερμανικό Glamour, 2 δεκαετίες μετά την μητέρα της που επίσης είχε ποζάρει για το γνωστό περιοδικό.

Η νεαρή κοπέλα πόζαρε για το εξώφυλλο της 20ής επετείου του περιοδικού και η ομοιότητα της με την μητέρα της είναι εκπληκτική. 

 

 

 

 

 

 

«Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν το πρώτο μου σόλο εξώφυλλο τόσο ξεχωριστό. Είναι τιμή μου να το μοιράζομαι με την μαμά μου που ήταν το πρώτο μοντέλο που εμφανίστηκε ποτέ στο εξώφυλλο του γερμανικού Glamour» έγραψε η Leni σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η έφηβη κόρη του πασίγνωστου μοντέλου έκανε το ντεμπούτο της στο modeling τον Δεκέμβριο, όταν φωτογραφήθηκε μαζί με την διάσημη μαμά της για το εξώφυλλο της γερμανικής Vogue.

Η Heidi Klum έχει ακόμα τρία παιδιά. Την 11χρονη Lou Sulola, τον 15χρονο Henry Günther και τον 14χρονο Johan Riley.

 

 

 

 

 

 

Η Χάιντι από το 1997 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον στυλίστα Ρικ Πιπίνο. Το Μάρτιο του 2003, ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στο πρώτο τους παιδί. Σύντομα όμως, το ζευγάρι χώρισε και εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον μουσικό Σιλ.

 

 

Γέννησε την κόρη της, Λένι, στις 4 Μαΐου 2004 στη Νέα Υόρκη, παρουσία του Σιλ, δηλώνοντας μάλιστα αργότερα ότι ο Μπριατόρε (βιολογικός της πατέρας) δεν εμπλέκεται καθόλου στη ζωή της και πως θεωρεί πατέρα τον Σιλ.

Ο 18χρονος γιος του Σπύρου Πώρου είναι ζευγάρι με την 16χρονη κόρη της Heidi Klum και είναι πολύ ερωτευμένοι.

 

 

 

 

 

 

H Λένι Κλουμ και ο Άρης Ραξέφσκι επιβεβαίωσαν τους paparazzi που τους είχαν εντοπίσει λίγες μέρες νωρίτερα στο Χόλιγουντ. 

Ζευγάρι με τον γιο του Σπύρου Πώρου 

Ο 18χρονος γιος του πασίγνωστου Έλληνα φωτογράφου Σπύρου Πώρου φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένος με την καλλονή Leni. 

leni-klum-post_1

leni-aris-post_2

Ο Άρης Ραξέφσκι είναι παίκτης χόκεϋ και απ΄ότι φαίνεται ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει κάτι πολύ όμορφο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ