Δωρεάν webinar στις 24 Απριλίου - «Σύμβουλος γονιμότητας, η νέα μου φίλη»

Το δωρεάν webinar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Απριλίου στις 13.00

Ένα καινοτόμο διαδικτυακό σεμινάριο αφιερωμένο στην ενημέρωση γύρω από τα ζητήματα της γονιμότητας. 

Η Εύη Συνοδινού είναι μαμά, μαία και σύμβουλος γονιμότητας. Είναι η φίλη που θέλουμε να έχουμε για να μας λύσει- επιστημονικά και τεκμηριωμένα- όλες εκείνες τις απορίες που έχουμε όταν ξεκινάμε την προσπάθεια για να αποκτήσουμε μωράκι ή και πιο πριν, όταν θέλουμε απλά να ελέγξουμε το επίπεδο της γονιμότητάς μας. 

Έχοντας πολυετή εμπειρία ως μαία στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η Εύη Συνοδινού έχει εντοπίσει όλα εκείνα τα ερωτήματα που έχουν οι γυναίκες όταν έρχεται η στιγμή να προσπαθήσουν για ένα μωρό. «Ποιες είναι οι γόνιμες μέρες; Η διατροφή παίζει ρόλο; Μπορώ να ασκούμαι; Πόσο συχνά να προσπαθούμε; Δεν έχω σταθερό κύκλο, τι να κάνω; Έχουν περάσει τρεις μήνες, τι να κάνω;».

Επειδή οι ερωτήσεις είναι πάντα πολλές κι επειδή πάντα ακούμε διάφορες  και διαφορετικές συμβουλές από το κοινωνικό μας περιβάλλον, το άγχος μας αυξάνεται. Και το άγχος ποτέ δεν βοηθά. 

Στο σεμινάριο αυτό, η Εύη θα εξηγήσει με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την έννοια της γονιμότητας και πώς μπορεί αυτή να γίνει σύμμαχός μας. Εξηγεί επίσης και τον σημαντικό ρόλο της μαίας που είναι τόσο συμβουλευτικός όσο και υποστηρικτικός. 

Είτε προσπαθείτε καιρό για μωράκι, είτε τώρα ξεκινάτε, είτε θέλετε ένα δεύτερο, είτε έχετε κάνει εξετάσεις είτε όχι, μέσα από αυτό το σεμινάριο η Εύη Συνοδινού θα είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσει όλες τις απορίες. 

Πληροφορίες:

Το webinar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Απριλίου στις 13.00
Μπορείτε να βρείτε το link και τους κωδικούς του σεμιναρίου εδώ:
Link: https://us02web.zoom.us/j/84738570387?pwd=TmhaK3Q1azRta0NWWDVJUGZueFpvZ…;
Meeting ID: 847 3857 0387
Passcode: 719537

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε κάθε γυναίκα που προσπαθεί να κάνει μωράκι και θέλει να ενημερωθεί σωστά, επιστημονικά και κατάλληλα, ώστε να μειώσει τις αμφιβολίες και το άγχος που ενδεχομένως έχει. 
  • Σε κάθε γυναίκα που χρειάζεται τη φροντίδα του ειδικού συμβούλου γονιμότητας. 
  • Σε κάθε γυναίκα που θέλει να ενημερωθεί για το θέμα της γονιμότητας. 
  • Λίγα λόγια για την Εύη Συνοδινού: 

H Eύη Συνοδινού τελείωσε τη Μαιευτική Αθήνας το 2005. Από το 2007, συνεργάζεται αποκλειστικά με το Γέννημα IVF, τον κο. Μαντούδη και τους συνεργάτες του.

Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από την Ιατρική Σχολή και το ΤΕΙ Μαιευτικής της Αθήνας με θέμα «Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή» και έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση των μαιευτικών επειγόντων περιστατικών (ALSO: Advanced Life Supported in Obstetrics).

Κατέχει επίσης και δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με τίτλο «Προγεννητικός έλεγχος – Αντισύλληψη – Τοκετός».

Ως  εργαζόμενη όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της αναπαραγωγής και ως υπεύθυνη μαία τοκετών στο Γέννημα- σύμβουλος θηλασμού, αλλά και ως μητέρα 3 παιδιών, έχει ζήσει και η ίδια τις αγωνίες και τους φόβους μιας γυναίκας από την μαγική στιγμή της σύλληψης έως και την εμπειρία του τοκετού και της φροντίδας του νεογέννητου παιδιού της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ