Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πέμπτη, που είναι και μέρα του Δία, είναι μια εξαιρετική ημέρα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Σήμερα είμαστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσουμε με τους άλλους, καθώς η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και ο Ήλιος συναντά τον Δία σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο. Η Πέμπτη, που είναι και μέρα του Δία, είναι μια εξαιρετική ημέρα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, για να χαράξουμε τα νέα μας σχέδια και πλάνα και αν είμαστε έτοιμες-οι φυσικά να τα βάλουμε μπροστά.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς. Εξαιρετική και για τα θέματα των σπουδών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας ενεργοποιεί, αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας, αλλά και τον βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Τις μεσημεριανές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε και θα καταλήξει πάλι η συζήτηση σε βατερλώ. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ