O Brad Pitt σε αναπηρικό αμαξίδιο βγαίνει από το νοσοκομείο - Kαταβεβλημένος με τον γιατρό και τον σωματοφύλακά του (βίντεο)

Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Ανησυχία προκάλεσε στους φανς του σε ολόκληρο τον κόσμο η εικόνα του Brad Pitt έξω από ιατρείο στην Καλιφόρνια.

Ο 57χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, έχοντας δίπλα του τον γιατρό του, ενώ τον μετέφερε σωματοφύλακας. 

Όπως μπορούμε να δούμε και από το βίντεο ο Χολιγουντιανός σταρ φοράει μαύρο σκούφο και προστατευτική μάσκα.

 

 

Αν και η ακριβής αιτία που ο Πιτ πέρασε το κατώφλι του οδοντιάτρου δεν έγινε γνωστή, αυτό που προκάλεσε την περιέργεια αλλά και ανησυχία των εκατομμυρίων φαν του είναι το γεγονός πως ο ίδιος φαίνεται πολύ καταβεβλημένος. 

Σύμφωνα, όμως, με τα όσα μεταδίδει το Page Six, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς πρόκειται για συνηθισμένη πολιτική ορισμένων κλινικών προκειμένου να αποφύγουν τις ευθύνες σε περίπτωση τραυματισμού του ασθενή κατά τη έξοδό του από το κτίριο.

Δείτε επίσης: Δικαστήριο Τζολί - Πιτ: Κατά του πατέρα του κατέθεσε ο Μάντοξ - Θέλει να αλλάξει επώνυμο

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα ο ίδιος πηγαινοέρχεται στα δικαστήρια για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί. Μάλιστα πριν ένα μήνα περίπου η διάσημη ηθοποιός τον είχε κατηγορήσει για βία, ενω ο γιος του Μάντοξ θέλει να αλλάξει το επώνυμο του και να μην έχει πια του πατέρα του... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ