Natalie Portman & Benjamin Millepied: To μυθικό ζευγάρι του Χόλιγουντ & τα "κρυμμένα μυστικά" ενός μεγάλου έρωτα (φώτο)

Από τους συνεργάτες χορού επί σκηνής έως τους πραγματικούς συντρόφους, δεν μπορείτε να βρείτε μια ιστορία αγάπης πολύ πιο περίεργη και μυστική από τη δική τους

Η Νάταλι Πόρτμαν και ο σύζυγος της ,  Μπέντζαμιν Μίλιπεντ (Benjamin Millepied), είναι από τα πιο "μυστηριώδη ζευγάρια" του Χόλιγουντ.

Αιτία; Η διακριτικότητα τους και η επιμονή τους να κρατούν όσα αφορούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το διάσημο ζευγάρι έχει άλλωστε πολλούς άλλους λόγους για να απασχολεί τα Media.

Η διάσημη ηθοποιός και ο γνωστός χορευτής μετράνε πολλές επιτυχίες στη δουλειά τους.

Παντρεύτηκαν το 2012 και είναι γονείς δύο παιδιών: Της Αμάλια Μίλιπεντ, που είναι 4 ετών και του Aleph Portman-Millepied που είναι 9 ετών.

Η γνωριμία της Νάταλι Πόρτμαν με τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ , δεν έγινε στο "κόκκινο χαλί", ούτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση.

Ήταν πολύ πιο πρωτότυπη. Ως εραστές δεν έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου από την πρώτη στιγμή αλλά ύστερα από τον πρώτο χορό.

Η συνάντηση τους έγινε με αφορμή την ταινία "Μαύρος κύκνος", στην οποία πρωταγωνιστεί η Νάταλι Πόρτμαν.

Το 2009, η Natalie Portman επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky για να παίξει τη Nina Sayers, μια χορεύτρια μπαλέτου που βασανίστηκε από το κακό διπλό της.

Για τις ανάγκες του ρόλου, έπρεπε να λάβει εντατικά μαθήματα μπαλέτου για οκτώ μήνες.

Για να την  βοηθήσει σε αυτήν την δοκιμασία, ο σκηνοθέτης φώναξε τον διάσημο χορογράφο Benjamin Millepied. 

Η χημεία μεταξύ δασκάλου και μαθήτριας ήταν τέτοια που ο Μπέντζαμιν Μίλιπεντ κατέληξε να υποδύεται το ρόλο του συντρόφου της πρωταγωνίστριας στην ταινία που χάρισε το Όσκαρ Πρώτου Γυναικείου ρόλου, στη Νάταλι Πόρτμαν.

Στα γυρίσματα η σχέση της ηθοποιού με τον μέλλοντα σύζυγο της ήταν επαγγελματική. Το ρομάντζο θα αναπτυχθεί αργότερα και θα διατηρηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αναφέρει το γαλλικό Elle.

Όταν η Νάταλι Πόρτμαν ρωτήθηκε τι επιλέγει ανάμεσα στον ενθουσιασμό της συνάντησης του συζύγου της και της απονομής του Όσκαρ για το Black Swan, υποβάθμισε το Όσκαρ και τόνισε ότι το σημαντικό πράγμα στην ζωή της είναι «Ναι. Ο άντρας μου περισσότερο».

Για την γνωριμία τους στα γυρίσματα είπε «Ήταν πραγματικά ξεχωριστό και το έκανε πραγματικά υπέροχο και τόσο διασκεδαστικό. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Όταν προσπαθείτε να δουλέψετε με τον σύζυγό σας περισσότερο από το να κερδίσετε ένα χρυσό αγαλματίδιο, ξέρετε ότι η αγάπη είναι πραγματική.»

Η ηθοποιός έλαβε επίσης τη Χρυσή Σφαίρα, το Βραβείο BAFTA, το Βραβείο  Screen Actors και το Βραβείο Κριτικών Επιλογών για τον περίφημο χαρακτήρα του Swan Queen.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2010 και επισημοποίησε τον δεσμό δύο χρόνια αργότερα στις 4 Αυγούστου 2012 σε μια ιδιωτική κατοικία στο Big Sur της Καλιφόρνια.

Η νυχτερινή τελετή περιελάμβανε vegan δείπνο  όπως έχει επιλέξει η Νάταλι Πόρτμαν.

Οι φήμες που ήθελαν ο Millepied, 40 ετών, και η Portman, 36, να έχουν παντρευτεί  κρυφά άρχισαν να κυκλοφορούν πριν από τον πραγματικό γάμο τους, όταν τους είδαν στα Όσκαρ του 2012  να φοράνε δακτυλίδια που ταιριάζουν  με τις γαμήλιες τελετές.

Ο Millepied έκανε πρόταση στην Portman με ένα κλασικό δαχτυλίδι αρραβώνων με κλασικό στεφάνι από τον κοσμηματοπωλείο Jaime Wolf.

Η βραβευμένη ηθοποιός αφιέρωσε την ομιλία της για το Όσκαρ στον  Μαύρο Κύκνο   στην «όμορφη αγάπη της, Μπέντζαμιν, η οποία μου έδωσε τώρα τον σημαντικότερο ρόλο  στη ζωή μου».

Αυτό το επίτευγμα ήρθε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους.

Από τους συνεργάτες χορού επί σκηνής έως τους πραγματικούς συντρόφους, δεν μπορείτε να βρείτε μια ιστορία αγάπης πολύ πιο περίεργη και μυστική από τη δική τους.

Η Νάταλι Πόρτμαν θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κινηματογραφική παραγωγή της HBO Films «The Days of Abandonment» (Μέρες Εγκατάλειψης).

Η ταινία, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής, βασίζεται στο μυθιστόρημα της Έλενα Φεράντε με τον ίδιο τίτλο.

Στην ταινία, όταν η Τες (Portman), μια γυναίκα που αφήνει πίσω τα όνειρά της για μια σταθερή οικογενειακή ζωή, εγκαταλείπεται από τον σύζυγό της, ο κόσμος της καταρρέει,αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η ταινία περιγράφεται ως ένα εσωτερικό, χωρίς όρια ταξίδι στο μυαλό μιας γυναίκας που βρίσκεται σε κρίση, που είναι αντιμέτωπη με τους κανόνες της μητρότητας και της γυναικείας ταυτότητας, καθώς η Τες διασχίζει τα πιο σκοτεινά σημεία της ψυχής της.

Η Μάγκι Μπετς θα γράψει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα είναι εκτελεστική παραγωγός της κινηματογραφικής μεταφοράς.

Η Νάταλι Πόρτμαν θα είναι εκτελεστική παραγωγός, εκτός από πρωταγωνίστρια, μαζί με τη Σόφι Μάας υπό την εταιρεία παραγωγής τους, MountainA.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ