Tελικά ήταν ο έρωτας της ζωής της! - Η Αντζελίνα Τζολί θυμάται τα καυτά γαμήλια φιλιά του Μπραντ Πιτ - Πώς τον κοιτάζει! (φώτο)

Κρατάει χρόνια αυτή η .... κολόνια .

 Μπορεί ο γάμος της Αντζελίνα Τζόλι με τον Μπραντ Πιτ να έληξε άδοξα, ο έρωτας τους όμως καλά κρατεί.

Τουλάχιστον από την πλευρά της Αντζελίνα.

Η διάσημη ηθοποιός δεν ξεχνά τον πρώην σύζυγο της, για τον οποίο έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ήταν και θα είναι "Ο μεγάλος έρωτας & ο άντρας της ζωής της".

Σε πολλές αναρτήσεις στα Social Media, η Αντζελίνα Τζολί εκθειάζει τις χάρες του Μπραντ Πιτ, και δεν σταματά να αναφέρει πόσο πολύ τον αγαπά και ότι δεν ξεχνά τις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί του.

Σε μία τέτοια θυμήθηκε τις τρυφερές στιγμές από το γάμο της με τον Μπραντ Πιτ.

Στις φωτογραφίες που κέρδισαν χιλιάδες "like" και σχόλια την βλέπουμε να τον κοιτάζει με λατρεία ενώ εκείνος τής δίνει τρυφερά φιλιά.

Για την ιστορία το 2005, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Κύριος & Κυρία Σμιθ" η Αντζελίνα  γνώρισε τον Μπραντ και σύντομα άρχισε να ακούγεται ότι είναι ζευγάρι και μάλιστα ότι η Τζολί υπήρξε ο λόγος που εκείνος πήρε διαζύγιο από την Τζένιφερ Άνιστον.

Αν και αρχικά, Τζολί και Πιτ διέψευδαν όλες τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, τελικά επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, τον Ιανουάριο του 2006, με εκείνη να αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Τον Απρίλιο του 2012, μετά από την απόκτηση έξι παιδιών, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Ακολούθησε ο γάμος τους στις 23 Αυγούστου 2014 στη νότια Γαλλία, όπου μάλιστα εκείνη άλλαξε το όνομα της σε "Αντζελίνα Τζολί Πιτ".

Τον Σεπτέμβριο του 2016, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ, διεκδικώντας και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Οι "Brangelina" όπως είναι γνωστοί, είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ