Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Σάντρα Βουτσά: Ο πατέρας μου ήθελε οι 70 πίνακες του να μοιραστούν στις 3 μας - Τους κρατά η Θεανώ Παπασπύρου - Η απάντηση της δεύτερης συζύγου

Σε διαμάχη η κόρη του με τη δεύτερη σύζυγο του μεγάλου ηθοποιού..

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά, για τους 70 πίνακες, που είχε στην κατοχή του ο σπουδαίος ηθοποιός και ήταν μεγάλης αξίας.

Η Σάντρα, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και εξήγησε τους λόγους που μίλησε δημόσια για τους πίνακες αυτούς, τους οποίους, όπως υποστηρίζει, η Θεανώ Παπασπύρου, αρνείται να τους μοιράσει στις κόρες του Κώστα Βουτσά.

Τους πίνακες αυτή την στιγμή έχει στην κατοχή της, η Θεανώ Παπασπύρου, δεύτερη σύζυγος του Κώστα Βουτσά. 

Η κόρη του ηιοποιού είπε: "Συμβαίνει κάτι το οποίο είναι δύσκολο, είναι λάθος, διότι εγώ ξέρω ότι τις επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή τις σέβεσαι. Καταλαβαίνεις ότι αναγκάστηκα να μιλήσω. Έχει γραφτεί σε διάφορα έντυπα ότι έχουμε κληρονομήσει μία αμύθητη περιουσία του πατέρα μου. Δεν υπάρχουν αυτά φυσικά."

Και συνέχισε, λέγοντας: "Ο πατέρας μου αγόραζε για πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης και ήταν μία επένδυση που έκανε για τις τρεις του κόρες. Αυτούς τους πίνακες λοιπόν, τους πήρε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου να τους φυλάξει εκείνη σε έναν αποθηκευτικό χώρο, δε μπορούσε να τους βάλει σε σπίτι γιατί ήταν πάρα πολλοί. Είναι πάνω από 70 πίνακες".

Στην συνέχεια η κόρη του Κώστα Βουτσά πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει διαθήκη του πατέρα μου ούτε έχουμε κληρονομήσει κάποια αμύθητη περιουσία. Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης. Ήταν μια επένδυση για εμάς, τις τρεις κόρες του. Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου πήρε αυτούς τους πίνακες για να τους φυλάξει σε έναν αποθηκευτικό χώρο. Δεν χωρούσαν σε σπίτι, ήταν πάρα πολλοί».

Συνεχίζοντας να μιλάει για τους πίνακες μεγάλης αξίας, η Σάντρα Βουτσά σημείωσε: «Όταν ο πατέρας μου ζούσε κόντευαν να βάλουν πίνακες και στο ταβάνι, είναι πάνω από 70 πίνακες. Η συζήτηση για τους πίνακες γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου λέγοντάς μου πως “όταν θα φύγω από τη ζωή οι πίνακες θα μοιραστούν σε εσάς τις 3 με κλήρωση”. Στις αρχές του 2019 έγινε και μια κουβέντα και υπήρχαν δύο μάρτυρες. Σε μια κουβέντα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι γι αυτό το θέμα, πήρα ένα τελεσίγραφο, ότι “οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι που έχει προκύψει και με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτή την απόφαση».

«Μπορεί να πιστεύει ότι οι πίνακες είναι δικοί της. Γιατί δεν έλυσε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου πριν φύγει από τη ζωή; Περίμενε τόσα χρόνια μέχρι που θα έφευγε ο πατέρας μου για να κάνει αυτό που ήθελε αυτή. Ο πατέρας μου δεν άφησε διαθήκη γιατί δεν πίστευε στις διαθήκες και δεύτερον γιατί θεωρούσε ότι θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Όλα τα συζητάω, όλα τα σκέφτομαι, είμαι ακόμα σε σκέψεις και θα δω τι θα κάνω» πρόσθεσε η Σάντρα Βουτσά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ