Σπύρος Σούλης: 7 δημιουργικές ιδέες για να βάλουμε ένα μίνι μπαρ στο σπίτι μας (φωτό)

Δεν χρειάζεστε απαραίτητα μπάρα με σκαμπό

Η ιδέα ενός μπαρ στο σπίτι ακούγεται σαν κάτι που προορίζεται αποκλειστικά για τα μεγάλα σπίτια. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν είναι αλήθεια.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για εντάξετε ένα μίνι μπαρ ακόμα και σε ένα μικρό σπίτι. Δεν χρειάζεστε απαραίτητα μπάρα με σκαμπό – το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος χώρος, ποτά και τα κατάλληλα… shaker. Δείτε παρακάτω 7 δημιουργικές ιδέες που θα σας εμπνεύσουν για να βάλετε ένα μίνι μπαρ στο σπίτι σας και θα δημιουργήσουν χώρο για να φτιάχνετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ.

Διαθέστε ένα ράφι Θέλετε να δημιουργήσετε έναν μικρό χώρο που θα είναι συγκεντρωμένα τα ποτά και τα υλικά σας σε περίπτωση που θελήσετε ένα κοκτέιλ; Ένα ράφι σε μια βιβλιοθήκη ή η επιφάνεια ενός μικρού επίπλου είναι αρκετή. Εκτός από ένα μικρό βολικό μπαρ αυτή η ιδέα θα αποτελέσει και μία εξαιρετική διακοσμητική πρόταση.

Προμηθευτείτε ένα καρτ Τα μικρά τροχήλατα καρτ είναι από τις πιο έξυπνες λύσεις για να αποκτήσετε το μπαρ που πάντα ονειρευόσασταν. Μετακινούνται εύκολα και μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Ιδανικά, τοποθετήστε το κάτω από έναν μεγάλο πίνακα ή δίπλα σε ένα όμορφο φωτιστικό.

Δοκιμάστε έναν δίσκο Ένας όμορφος δίσκος μπορεί να μεταμορφώσει οποιαδήποτε επιφάνεια σε μίνι μπαρ. Διαλέξτε έναν δίσκο που ανταποκρίνεται στο στυλ και την αισθητική σας και συγκεντρώστε μέσα του όμορφα μπουκάλια και ποτήρια.

 

Μεταμορφώστε μια ντουλάπα Αν είστε πραγματικός λάτρης της… αλχημείας του αλκοόλ τότε ίσως χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ένα απλό καρτ. Μια ντουλάπα μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί σε ένα εκπληκτικό μπαρ και να κλέψει τις εντυπώσεις. Σας δίνει μάλιστα την ευκαιρία να κρύψετε το μπαρ σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Δημιουργήστε μια γωνιά Έχετε μια γωνιά στο σπίτι σας που δεν χρησιμοποιείται; Αυτοσχεδιάστε χρησιμοποιώντας ένα μικρό ντουλάπι, ένα ψυγειάκι και μερικά ράφια και δημιουργήστε το δικό σας ιδιαίτερο μπαρ. Διακοσμήστε το με μπουκάλια, δίσκους, ποτήρια και διάφορα διακοσμητικά και δώστε στον χώρο σας μια όμορφη  διακοσμητική πινελιά.

 

Βάλτε ένα κανονικό μπαρ Μπορείτε να φτιάξετε ένα μίνι, ωστόσο κανονικό μπαρ. Σας χρειάζεται – εκτός από αποθηκευτικό χώρο για τα μπουκάλια σας – μια επιφάνεια και μερικά σκαμπό. Το μπαρ της παρακάτω φωτογραφίας είναι μια πολύ έξυπνη λύση για μικρούς χώρους.

 

Χρησιμοποιήστε τον τοίχο Μήπως δεν έχετε χώρο ούτε για ένα μικρό καρτ; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί υπάρχουν λύσεις. Εγκαταστήστε μερικά ράφια στον τοίχο και βάλτε πάνω τα μπουκάλια σας. Είναι μια πολύ απλή λύση που όμως θα σας χαρίσει το μίνι μπαρ που πάντα ονειρευόσασταν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ