Άση Μπήλιου: Ουρανός και ζώδια - Σε ποιον τομέα της ζωής σας έρχεται το απρόοπτο και οι αλλαγές;

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ανεξαρτησίας, της αυτονομίας, της εκκεντρικότητας

Η θέση του Ουρανού σε κάποιον από τους οίκους του ωροσκοπίου μας προσθέτει ένα ακόμη φίλτρο, με το οποίο πρέπει να εξετάσουμε τα θέματα του συγκεκριμένου οίκου. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ανεξαρτησίας, της αυτονομίας, της εκκεντρικότητας και στον οίκο που βρίσκεται στο χάρτη μας θέλει να είμαστε πιο επαναστάτες, πιο ανεξάρτητοι.

Απεχθάνεται τη στασιμότητα, τους περιορισμούς και την καταπίεση. Επιζητά την αλλαγή, την εξερεύνηση, τη νέα εμπειρία, το πρωτότυπο, το ιδανικό, το διαφορετικό. Η θέση του Ουρανού σε οίκο είναι μια προσωποποιημένη εμπειρία στο ωροσκόπιο μας, αφού αφορά εμάς και μόνο εμάς.

Ενώ τη θέση του σε ζώδιο τη μοιραζόμαστε με όλους της γενιάς μας, καθώς παραμένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο. Ο τομέας ή οίκος στον οποίο έχουμε τον Ουρανό δείχνει πού είμαστε πιο ανήσυχοι, πού προσπαθούμε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο ή την πεπατημένη, πού θέλουμε διαρκώς αλλαγές προκειμένου να έχουμε μια ιδανική κατάσταση.

Για να βρείτε σε ποιον οίκο έχετε τον Ουρανό στο ωροσκόπιό σας πατήστε εδώ.

 

Ουρανός στον 1ο οίκο

Είστε άτομα αντισυμβατικά και εκκεντρικά, που πάνε κόντρα στους κανόνες που τους επιβάλλονται. Επιθυμείτε να εκφράζεστε ελεύθερα και δεν αντέχετε την καταπίεση και τον περιορισμό. Θέλετε ανεξαρτησία και δεν σας αρέσει να εξαρτάστε από τους άλλους για κανέναν λόγο. Ενδιαφέρεστε πάρα πολύ για τους ανθρώπους γύρω σας και το κοινωνικό σύνολο και βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν σας δένουν δεσμοί μαζί τους. Είστε εγκεφαλικοί και ευφυείς και σκέφτεστε πολύ πιο μπροστά από την εποχή σας, με αποτέλεσμα να προκαλείτε έντονες αντιδράσεις με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Δε μπορείτε να μείνετε για πολύ σταθεροί σε μια ρουτίνα, σε μια σχέση ή σε έναν τόπο και θέλετε να αλλάζετε και να μετακινείστε συνεχώς.

Ακόμη και στην εμφάνιση σας κάνετε συνεχώς αλλαγές και τους πιο τρελούς πειραματισμούς. Μονίμως ψάχνετε μια εικόνα τελειότητας στο πώς φαίνεστε κι αυτό μπορεί εύκολα να σας γίνει εμμονή προχωρώντας σε αισθητικές παρεμβάσεις. Η ζωή σας είναι γεμάτη με απροσδόκητα και ξαφνικά γεγονότα τα οποία αλλάζουν συνεχώς την πορεία σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Παίρνετε ρίσκα και κάνετε ριζοσπαστικές κινήσεις χωρίς πολύ σκέψη και θέλετε με κάθε τρόπο να ξεχωρίζετε από τους άλλους. Είστε ανοιχτόμυαλοι και σας εξάπτουν οι άνθρωποι με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε εγκεφαλικά και να κάνετε ενδιαφέρουσες κουβέντες μαζί τους.

Ουρανός στον 2ο οίκο

Επιλέγετε να ακολουθήσετε μια εκκεντρική καριέρα ή εκφράζετε τα ταλέντα σας με έναν τρόπο αντισυμβατικό και ασυνήθιστο. Δεν είστε σαν όλους τους υπόλοιπους σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα υλικά αποκτήματα. Δεν σας ενδιαφέρουν τόσο τα πλούτη και οι πολυτέλειες και δεν θέλετε να είστε εξαρτημένοι από αντικείμενα, γι’ αυτό και νιώθετε πολύ άνετα με το να μοιράζεστε όσα έχετε. Τα οικονομικά σας έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Μπορεί να περνάτε περιόδους μεγάλης άνεσης και μετά από λίγο καιρό να τα βγάζετε πέρα με δυσκολία. Αυτό συμβαίνει γιατί έχετε απρόβλεπτα έξοδα, αλλά και έσοδα ή συμβαίνουν γεγονότα που δε μπορείτε να ελέγξετε.

Είστε αποτελεσματικοί, αλλά και γρήγοροι, στις εργασίες που αναλαμβάνετε και έχετε έφεση στις επιστήμες. Η χρήση της τεχνολογίας ή η εμπλοκή σας μέσα σε ομάδες είναι πιθανό να σχετίζονται με τον τρόπο που βγάζετε χρήματα. Επίσης, οι φίλοι μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και να σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο με τα οικονομικά σας θέματα. Δεν είστε άνθρωποι που βολεύονται σε μια συγκεκριμένη ρουτίνα και έχετε ανάγκη από γεγονότα που σας βγάζουν έξω από τις συνήθειες σας. Πιθανώς στη ζωή σας να έρθουν ξαφνικά κέρδη, ακόμη κι από έναν παράγοντα της τύχης. Δυστυχώς όμως, μπορεί εξαιτίας της δικής σας διαχείρισης ποτέ τα χρήματα να μην είναι αρκετά.

Ουρανός στον 3ο οίκο

Έχετε απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και σας έλκει οτιδήποτε καινοτόμο και πρωτοποριακό. Είστε ανοιχτοί και φιλικοί με τους πάντες γύρω σας και σας εκτιμούν για τον αυθεντικό τρόπο σκέψης και έκφρασης. Συμβαίνουν πολλά μέσα στο μυαλό σας και όσο πιο πολύ εκφράζεστε και μιλάτε, τόσο πιο χαρούμενοι νιώθετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να μάθετε να ακούτε περισσότερο πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Ο τρόπος που προσεγγίζετε τη ζωή είναι πολύ μπροστά από των υπολοίπων. Σας αρέσουν οι ασυνήθιστες δραστηριότητες και οι συζητήσεις, διαφορετικά βαριέστε πολύ εύκολα. Επιδιώκετε αλλαγές συχνά στην καθημερινότητα σας και ασχολείστε κάθε λίγο με κάτι διαφορετικό. Σας εξιτάρουν οι μετακινήσεις και είστε σε μια μόνιμη αναζήτηση για νέα ερεθίσματα και πληροφορίες.

Το μυαλό σας κυνηγά συνεχώς το καινούριο και οι άλλοι θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να σας κεντρίσουν, αλλά και για να διατηρήσουν το ενδιαφέρουν σας. Ωστόσο, δεν αισθάνεστε άνετα με τις υπερβολές έκφρασης και μένετε μακριά από δραματικούς και υπερβολικά συναισθηματικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Το διαδίκτυο, η τεχνολογία και τα επαγγέλματα επικοινωνίας σας εξιτάρουν. Πιθανώς να έχετε ένα εκκεντρικό αδελφό-ή ή κάποια απρόοπτα που συνδέονται με τη ζωή κάποιου στενού συγγενή σας.

Διαβάστε την συνέχεια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ