Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Καραϊβάζ: «Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες, προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους» (βίντεο)

«Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά»

Ράγισαν καρδιές η σύζυγος και ο γιος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Μιλώντας πριν λίγες μέρες στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», στην οποία και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Καραϊβάζ, μίλησαν για ένα άνθρωπο «που αγαπούσε τους πάντες» ενώ απηύθυναν έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει στον έρανο που γίνεται στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ για το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους που γνώριζε και δεν γνώριζε. Είχαμε στόχο ζωής να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Από όταν γεννήσαμε το παιδί μας ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο ‘Χαμόγελο του παιδιού’. Και θέλουμε να συνεχίσουν να βοηθιούνται παιδιά. Ο Γιώργος ήταν ένας καλός, καλός άνθρωπος. Η ζωή μας έμεινε κάπως στη μέση ας μην μείνει στη μέση και το πολυϊατρείο του Χαμόγελου» είπε η σύζυγός του.

Ο γιος του Δημήτρης από πλευράς του πρόσθεσε ότι: «Αυτό που γίνεται θα του άρεσε, αγαπούσε πολύ τα παιδιά. Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά, γιατί περιστατικά σαν αυτά έχουν να κάνουν με βία και κακία, τα οποία είναι παράγωγα του πόνου και του φόβου που είχαν κάποιοι ως παιδιά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ