Kate η ειρηνοποιός: Πώς έφερε κοντά τα δύο αδέρφια - William και Harry σε επανασύνδεση μετά από ένα χρόνο (φωτό & βίντεο)

Πολλοί χάρηκαν με την επανένωσή τους!

Σε ρόλο ειρηνοποιού η Kate Middleton που έφερε ξανά κοντά τους πρίγκιπες William και Harry.

Τα δύο αδέρφια είχαν να βρεθούν από όταν ο Harry παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα και μετακόμισε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ μαζί με την σύζυγό του Meghan Markle. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε.

Ωστόσο οι δυο γιοι της Νταϊάνα βρέθηκαν ξανά μαζί στην κηδεία του παππού τους πρίγκιπα Φίλιππου που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 99 ετών.

Και μπορεί να μην περπάτησαν πλάι, πλάι πίσω από το φέρετρο του δούκα του Εδιμβούργου - αφού στην μέση είχαν τον ξάδελφό τους, πρίγκιπα Peter Phillips (τον γιο της πριγκίπισσας Άννας)  - ωστόσο μετά την τελετή συνομίλησαν για λίγο και φαίνεται να έσπασαν τον πάγο που είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά την συνέντευξη της Meghan και του Harry στην Όπρα.

Μάλιστα την αρχή έκανε η σύζυγος του William, που σύμφωνα με το express.co.uk έπιασε πρώτη την κουβέντα στον Harry και στη συνέχεια έφερε στην συζήτηση και τον άντρα της.

Φωτογραφίες από την κηδεία δείχνουν τα δύο αδέλφια να μιλούν μαζί με την Kate αλλά και να περπατούν μαζί μετά το τελευταίο αντίο στον παππού τους.

Πάντως πολλοί είδαν με θετικό μάτι την επανένωσή τους λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ήταν σαν τον παλιό καλό καιρό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ