Η Naomi Campbell αποκαλύπτει τον παράδεισό της στην Κένυα: Ειδυλλιακό και ηλιόλουστο, χλιδάτο και γεμάτο αφρικανικές αντίκες (φωτό & βίντεο)

Άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Η Naomi Campbell άνοιξε την πόρτα του «κρυφού» της παραδείσου στην Κένυα και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Το topmodel φιλοξενήθηκε στο Architectural Digest και εμείς είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε, έστω και ψηφιακά, στο υπερπολυτελές σπίτι της.

 

 

 Ειδυλλιακό και ηλιόλουστο, χλιδάτο και γεμάτο αφρικανικές αντίκες είναι «ένα πολύ ήρεμο μέρος» σύμφωνα με τα λεγόμενα της Naomi.

 

 

«Δεν θες να είσαι στο τηλέφωνο. Δεν προσπαθείς να βρεις τηλεόραση. Απλά θες να διαβάζεις και να είσαι με τον εαυτό σου» είπε ακόμα το διάσημο μοντέλο στο περιοδικό.

Η 50χρονη, που έχει ζήσει σε μεγαλουπόλεις όπως το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη βρήκε στην Κένυα το μέρος που την χαλαρώνει.

 

 

Πρώτη φορά βρέθηκε στο Malindi (την πόλη της Κένυας όπου και έχει το σπίτι της) το 1991. Ήταν ωστόσο το 1999 όταν το «ερωτεύτηκε» πραγματικά και 20 χρόνια μετά το έχει μετατρέψει στον προσωπικό της παράδεισο.

Με θέα τον Ινδικό ωκεανό η βίλα της έχει 4 πισίνες με θαλασσινό νερό, ενώ πολλά από τα ξύλινα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί στην Αφρική και συγκεκριμένα στο Malindi.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ