Μια κούκλα η Τατιάνα Μπλάτνικ στα 14 - Η φωτογραφία από το παρελθόν και οι συμβουλές στον έφηβο εαυτό της

«Ο καθρέφτης λέει ψέματα… Πάντα να γνωρίζεις την αξία σου...»

Πανέμορφη ήταν η Τατιάνα Μπλάτνικ στην εφηβεία της και βέβαια μεταξύ μας εξακολουθεί να είναι πολύ όμορφη και σαν ενήλικη γυναίκα.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου μοιράστηκε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία της από το παρελθόν και συγκεκριμένα από όταν ήταν 14 ετών, την οποία συνόδευσε με μερικά μήνυματα προς τον νεότερο εαυτό της.

Στην εικόνα βλέπουμε την μικρή τότε Τατιάνα, που κατάγεται από την Βενεζουέλα, να κάθεται πάνω στο κάγκελο του μπαλκονιού φορώντας μια μίνι λευκή φούστα και ένα ίδιου χρώματος πουλοβεράκι.

«Αγαπημένη μου 14χρονη Tati… μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις. Ο καθρέφτης λέει ψέματα… Πάντα να γνωρίζεις την αξία σου.. Ποτέ μην απολογείσαι επειδή είσαι φιλόδοξη. Είσαι πολλά περισσότερα από τα νούμερα που δείχνει μια ζυγαριά.. Η καρδια σου θα πληγωθεί αλλά θα γιατρευτεί κιόλας.

Μην αγαπάς απλά την μαμά σου αλλά γίνε φίλη μαζί της.. Θα είσαι πάντα καλοντυμένη αν φοράς ένα χαμόγελο… Το να είσαι έξυπνη, ευγενική και ειλικρινής νικά το “όμορφη”.... Σε εκτιμούν… Δεν θα είσαι ποτέ πιο νέα από όσο είσαι σήμερα…

Θα έρθει πιο γρήγορα από όσο νομίζεις η στιγμή που θα θες να γυρίσεις πίσω το ρολόι… Τα πράγματα πάντα έχουν ένα τρόπο να λειτουργούν… Χόρεψε… Πες σ αγαπώ με κάθε ευκαιρία… εκτίμησε το σώμα σου… Δεν μπορείς να βάλεις τιμή στην ευτυχία.

Ακολούθησε την καρδιά σου… Να είσαι ευγενική με το μυαλό σου.. Να απολαύσεις την διαδρομή» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ