Πρίγκιπας του Μονακό ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» τον Rublev και κατέκτησε το Masters του Μόντε Κάρλο (βίντεο)

Έγινε ο 1ος Έλληνας τενίστας που κερδίζει Masters 1000 τίτλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο νέος "πρίγκιπας" του Monte-Carlo! Κάνοντας έναν φανταστικό τελικό, ο Στεφ κέρδισε με 2-0 σετ τον Andrey Rublev και σήκωσε ψηλά για ακόμα μια φορά την ελληνική σημαία, κατακτώντας τον 1ο του Masters 1000 τίτλο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ο 1ος Έλληνας τενίστας που κερδίζει Masters 1000 τίτλο, κερδίζοντας σε έναν τελικό που κυριάρχησε απολύτως τον Andrey Rublev με 6-3, 6-3! 

Ολόκληρη την εβδομάδα στο Monte-Carlo, o Στέφανος δεν έχασε ούτε ένα σετ, για να κερδίσει τον 1ο του τίτλο σε 1000άρι και 2ο μεγάλο τίτλο στην καριέρα του, μετά από το ATP Finals του 2019.

Ο Στέφανος, ο οποίος βελτίωσε το ρεκόρ του στη φετινή σεζόν στο 22-5 νίκες (είναι 2ος σε νίκες μετά από τον Rublev που έχει 24-5), θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Νο.1 της κατάταξης Race To Turin, της κατάταξης δηλαδή για τους 8 φιναλίστ που θα προκριθούν στο ATP Finals στο τέλος της χρονιάς, σύμφωνα με το tennisnews.gr.

Αυτό σημαίνει πως μετά τους πρώτους 4,5 περίπου μήνες του 2021, έχει κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον παίκτη στο ATP Tour.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ