Αυτά είναι! Να έχεις γενέθλια και να σε γεμίζει ο καλός σου λουλούδια: Η 42χρονη Kourtney Kardashian έλαβε μια γιγάντια ανθοδέσμη - «Μύρισε το σπίτι» (φωτό)

 Τουλίπες και γαρδένιες για την αγαπημένη του!

Τι άλλο να ζητήσει από την ζωή της η Kourtney Kardashian που την Κυριακή έκλεισε τα 42 χρόνια.

Η star του Keep Up with the Kardashians είχε τα γενέθλιά της και ανάμεσα στα δώρα που έλαβε ήταν και μια γιγάντια ανθοδέσμη από τον αγαπημένο της Travis Barker.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε ως stories στο Instagram της, ο καλός της της έστειλε μια σύνθεση από τα τα αγαπημένα της λουλούδια.



«Οι τουλίπες και οι γαρδένιες είναι τα αγαπημένα μου λουλούδια, μύρισε το σπίτι yummy» έγραψε πάνω σε μια από τις φωτογραφίες η  Kourtney.

Photo: Instagram/kourtneykardash

Photo: Instagram/kourtneykardash

Σε άλλη εικόνα που δημοσίευσε είχαμε την ευκαιρία να δούμε το γλυκό που απόλαυσε το ζευγάρι.

Photo: Instagram/kourtneykardash

Ήταν τον Ιανουάριο όταν μια πηγή επιβεβαίωσε στο People την σχέση του μουσικού με την  Kourtney, ενώ το ζευγάρι το επισημοποίησε και μέσω Instagram την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


Ο Travis από την μεριά του ανέβασε στο Instagram του ορισμένες κοινές τους φωτογραφίες και ένα βίντεο γράφοντας «Σε αγαπώ, είσαι ευλογία για τον κόσμο. Χρόνια πολλά». 

Η Kourtney έχει τρια παιδιά από την σχέση της με τον Scott Disick, ενώ ο Travis Barker - που είναι μουσικός και ντράμερ του συγκροτήματος Blink 182 - έχει δύο κόρες από τον γάμο του με την Shanna Moakler.

Μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Barker είχε μια τραυματική εμπειρία όταν το ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη. 

Ήταν να πάνε σε κάποιο μουσικό event και είχε προσκαλέσει μάλιστα και την τότε γυναίκα του η οποία του είχε πει ότι είχε ένα κακό προαίσθημα και δεν ήθελε να αφήσει τα παιδιά μόνα τους.

Κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο αεροπλάνο χάρη στην βοήθεια του φίλου του και Dj Adam Michael Goldstein.

Πέρασε ωστόσο 11 μήνες στο νοσοκομείο με εγκαύματα και χρειάστηκε να κάνει επεμβάσεις. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι φοβόταν από πριν τα αεροπλάνα, ενώ πλέον δεν ταξιδεύει με το συγκεκριμένο μέσο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ