Οδύνη για την οικογένεια γνωστού τραγουδιστή: Ο 17χρονος ανιψιός του εκτοξεύτηκε & σκοτώθηκε με το ποδήλατό του - τον παρέσυρε αυτοκίνητο (βίντεο)

Είχαν φύγει από ένα σπίτι φιλικό και πήγαιναν σε ένα άλλο...

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του τραγουδιστή του συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα», Θάνου Ανεστόπουλου. Ο 17χρονος ανιψιός του έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ειδικότερα όπως μεταδόθηκε μέσα από την εκπομπή T-Live «Ήταν ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν ο 17χρονος μαζί με την παρέα του που ήταν όλοι με τα ποδήλατά τους.  Είχαν φύγει από ένα σπίτι φιλικό και πήγαιναν σε ένα άλλο για να παίξουν παιχνίδια στον υπολογιστή όπως μας είπαν οι φίλοι του.

Ο τραγουδιστής Θάνος Ανεστόπουλος

Photo: Facebook/Thanos Anestopoulos [Official]

Τα παιδιά είχαν κατεύθυνση από την Αθήνα προς τα Μέγαρα και εδώ σε αυτό το σημείο ένα αυτοκίνητο ο οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα δεν πρόσεξε; δεν είδε τα παιδιά; Έπεσε πάνω στο ποδήλατο του 17χρονου».

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής είπε ακόμα ότι: « Όπως περιγράφουν οι φίλοι του, το ποδήλατο του 17χρονου πολτοποιείται, το παιδί αρχίζει να πετιέται στον αέρα πάνω στο παρμπρίζ μέχρι που μπαίνει κάτω από το αυτοκίνητο, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και για όλη αυτή τη διαδρομή 100 με 150 μέτρα μέχρι το σημείο που είναι τα λουλούδια βρίσκεται το παιδί κάτω από τις ρόδες του οδηγού. 

Εκεί ακινητοποιείται το αυτοκίνητο του οδηγού, το παιδί πλέον είναι από κάτω. Τρέχουν σοκαρισμένοι οι φίλοι του. Ειδοποιούν το ΕΚΑΒ αλλά είναι αργά, το παιδί έχει ξεψυχήσει. Παίρνουν τη σωρό του και κάνουν ότι μπορούν αλλά δυστυχώς για τον 17χρονο Θάνο όλα είχαν σβήσει».

Ο νεαρός το τελευταίο διάστημα ασχολιόταν επίσης με την μουσική και ανέβαζε στο Youtube τα κομμάτια του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ