YFSF 2021: Το φουστάνι Black Dahlia της Μαρίας Μπεκατώρου και το μωβ παγιετέ, μίνι της Κατερίνας Παπουτσάκη (φωτό - βίντεο)

Το total black look της Μαρίας Μπεκατώρου...

Μετά από αρκετές μέρες απουσίας καθώς το αγαπημένο σόου απείχε τηλεοπτικά για δύο συνεχόμενες Κυριακές λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, η Μαρία Μπεκατώρου και η παρέα της επέστρεψαν για να μας χαρίσουν και πάλι μοναδικές στιγμές χαράς και κεφιού.

To φαντασμαγορικό σόου του ANΤ1 Your Face Sounds Familiar, μας χάρισε για άλλη μια βραδιά εκπληκτικές μεταμφιέσεις και γέλιο. 

 

 

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε στην σκηνή τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους all star διαγωνιζόμενους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Κρατερός Κατσούλης μάς έκανε να χορέψουμε ρεγκετόν ως J Balvin, η Μπέττυ Μαγγίρα αλά Sophia Loren μας παρέσυρε στον ρυθμό του μάμπο, ενώ η Τάνια Μπρεάζου φόρεσε το σακάκι του Βασίλη Τερλέγκα και μας πήγε στα μπουζούκια.

Τέλος, ο guest της βραδιάς, Δήμος Μπέκε, εμφανίστηκε σε έναν ρόλο που του πάει γάντι, και ως Ηλίας Ψινάκης μάς έκανε μαθήματα σωστού management, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και τραγούδησε Σάκη Ρουβά.

 

 

 

 

Αυτή τη φορά η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς και αναδείχθηκε νικήτρια της βραδιάς.

 

 

Η ηθοποιός ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία την Αλέξια και μάλιστα στο τέλος της βραδιάς την περίμενε μια έκπληξη αφού η Αλέξια εμφανίστηκε μέσω Skype.

 

 

 

«Ματθίλδη μου έτσι τραγουδούσα; Σε αγαπώ, πιστεύω στο ταλέντο σου. Πάντα είσαι πολύ καλή…» είπε χαρακτηριστικά η Αλέξια.

 

Η Μαρία Μπεκατώρου διάλεξε ένα μαύρο total look με sexy ντεκολτέ, δημιουργία του αγαπημένου, Έλληνα σχεδιαστή Vassili Zoulia. Oλοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι πέδιλα Tsakiris Mallas και κοσμήματα Danelian Diamond Club.

H Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξε να φορέσει το πιο hot χρώμα της σεζόν. Επέλεξε ένα μωβ παγιετέ, φόρεμα δημιουργία του οίκου Elisabetta Franchi. Το look της ολοκλήρωσε με μωβ γόβες από Envieshoes. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ