Σπύρος Σούλης: Αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι τρόποι για να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Βρείτε λύση στο πρόβλημά σας...

Σε έναν ιδανικό κόσμο θα υπήρχε χώρος να αποθηκεύουμε άνετα όλα μας τα αντικείμενα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, συχνά χρειάζεται να γίνουμε δημιουργικοί και να επινοήσουμε εμείς αυτόν τον χώρο που είναι απαραίτητος για τις καθημερινές μας ανάγκες.

Στην περίπτωση του υπνοδωματίου, υπάρχουν αρκετές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας, ακόμα και αν το υπνοδωμάτιο είναι ιδιαίτερα μικρό. Οπλιστείτε λοιπόν με φαντασία και δημιουργικότητα και υιοθετήστε τα παρακάτω.

Διαλέξτε ψηλό κρεβάτι Το ψηλό κρεβάτι σας εξασφαλίζει χώρο καθ’ ύψος, καθώς υπάρχει κενό από κάτω για να αποθηκεύσετε διάφορα πράγματα.  Αν μάλιστα προμηθευτείτε και ένα κάλυμμα ή ένα κουβερλί που φτάνει σχεδόν μέχρι το πάτωμα, τότε μπορείτε να «κρύψετε» σχεδόν τα πάντα κάτω από το κρεβάτι σας.

μικρό υπνοδωμάτιο

Το ψηλό κρεβάτι σας εξασφαλίζει χώρο καθ’ ύψος

Διαλέξτε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά κρεβάτια που είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να παρέχουν αποθηκευτικό χώρο. Συνήθως αυτό σημαίνει πως το κρεβάτι σας θα σηκώνεται, θα έχει συρτάρια από κάτω ή ακόμα και ράφια στο κεφαλάρι για να αποθηκεύσετε βιβλία, αξεσουάρ και διάφορα διακοσμητικά.

μικρό υπνοδωμάτιο

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά κρεβάτια που είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να παρέχουν αποθηκευτικό χώρο.

Κρεμάστε πράγματα στον τοίχο Ο κάθετος αποθηκευτικός χώρος δεν δημιουργεί ακαταστασία στο πάτωμα και ενισχύει την φυσική ροή των πραγμάτων μέσα στο δωμάτιο. Μπορείτε να βάλετε μια απλή κρεμάστρα τοίχου και να κρεμάσετε πάνω της τα κοσμήματά σας. Ένας πίνακας με φελλό στον τοίχο και μερικές πινέζες θα σας εξυπηρετήσουν στο να αποθηκεύσετε, εκτός από τα κοσμήματα, και τα φουλάρια σας. Μπορείτε ακόμα να κρεμάσετε και μικρά φυτά που θα αναζωογονήσουν και θα ομορφύνουν τον χώρο σας.

μικρό υπνοδωμάτιο

Μπορείτε να βάλετε μια απλή κρεμάστρα τοίχου και να κρεμάσετε πάνω της τα κοσμήματά σας.

Τοποθετήστε ράφια Για να αποθηκεύσετε μεγαλύτερα αξεσουάρ, τοποθετήστε ράφια ή κύβους οπουδήποτε υπάρχει χώρος στον τοίχο. Μπορείτε να βάλετε τα καπέλα σας, βιβλία και διάφορα άλλα διακοσμητικά. Τα ράφια θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε όλα τα παραπάνω μακρυά από το πάτωμα, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό στους μικρούς χώρους.

μικρό υπνοδωμάτιο

Για να αποθηκεύσετε μεγαλύτερα αξεσουάρ, τοποθετήστε ράφια ή κύβους οπουδήποτε υπάρχει χώρος στον τοίχο αναφέρει το spirossoulis.

Βρείτε έπιπλα με διττή λειτουργία Αν περισσεύει λίγος χώρος για κάποιο εξτρά έπιπλο, τότε αναζητήστε έπιπλα που εξυπηρετούν πάνω από έναν σκοπό. Ένα μικρό παγκάκι με έξτρα αποθηκευτικό χώρο ή ένας καθρέφτης με ενδοτοίχια ράφια είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χώρο και να έχετε πάντα ένα τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο.

μικρό υπνοδωμάτιο

Αν περισσεύει λίγος χώρος για κάποιο εξτρά έπιπλο, τότε αναζητήστε έπιπλα που εξυπηρετούν πάνω από έναν σκοπό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ