Ο Balenciaga «έφτασε» μέχρι την Ελλάδα: Η νέα κολεξιόν & το μοντέλο μπροστά στον Παρθενώνα - Ένα ταξίδι στον κόσμο (φωτό & βίντεο)

Το διάσημο brand παρουσίασε 58 απίθανα looks

Με ένα «feel good» βίντεο και με τα μοντέλα του να ποζάρουν μπροστά σε γνωστά αξιοθέατα του κόσμου - ανάμεσα στα οποία και ο δικός μας Παρθενώνας - ο οίκος Balenciaga παρουσίασε την pre fall συλλογή του.

Το διάσημο brand με τα εκκεντρικά και μοντέρνα ρούχα δημιούργησε 58 απίθανα looks και μας ταξίδεψε στον κόσμο.

Photo: balenciaga.com

Μπορεί τα μοντέλα να μην βρέθηκαν ποτέ στο Stonehenge, στις Πυραμίδες, στον Πύργο του Άιφελ, ωστόσο με την βοήθεια της τεχνολογίας ο φωτογράφος Patrick Welde κατάφερε να τα οραματιστεί και να μας τα παρουσιάσει να στέκονται μπροστά σε περίφημα μνημεία και μέρη.

Σκοπός του οίκου και του καλλιτεχνικού διευθυντή του Demna Gvasalia ήταν να αφηγηθεί αυτή την ανυπομονησία για επιστροφή στην κανονικότητα και στις ελεύθερες μετακινήσεις που μας έχει στερήσει η πανδημίας.

Photo: balenciaga.com

 Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες o Balenciaga δημιούργησε tracksuits που παραπέμπουν στην δεκαετία του 90, παλτό με βάτες, φλις μπουφάν και floral φορέματα σε έντονες αποχρώσεις.

Το χρώμα δεν έλειπε από την συλλογή, όπως βέβαια δεν έλειπε και το μαύρο, άλλωστε πρόκειται για μια χειμερινή κολεξιόν.

Photo: balenciaga.com

Photo: balenciaga.com

Photo: balenciaga.com

Photo: balenciaga.com

Όσο για την εικόνα μπροστά στον Παρθενώνα σε αυτή βλέπουμε το μοντέλο να ποζάρει με ένα πορτοκαλί φόρεμα με λουλούδια. Έχει βολάν και εντυπωσιακά μανίκια.

Photo: balenciaga.com

Παράλληλα για την νέα συλλογή του ο οίκος έφτιαξε σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες Kamilya Kuspanova και Anton Bialas το “Feel Good Video”.

Και είναι ακριβώς αυτό, Ένα κλιπ για να μας κάνει να νιώσουμε καλά, να έρθουμε ξανά σε επαφή με τον κόσμο, την φύση και τα όσα πήρε ο covid μακρυά.

Μάλιστα είναι ενδιαφέρον ότι σε αυτό δεν βλέπουμε τα ρούχα της νέας κολεξιόν.  Έχει μια κάποια σχέση με την μόδα αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του.

Δείτε και τα 58 looks από την pre fall συλλογή του Balenciaga στο κεντρικο SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ