Χαμογελαστή με το σάλι της η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας: Έγινε 81 και της έκαναν έκπληξη στην βεράντα του παλατιού (βίντεο)

Η μονάρχης είναι η μία από τις δύο βασίλισσες με χρέη ανώτατου άρχοντα

Τα 81 έκλεισε πριν λίγες ημέρες η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας που μπορεί να μην κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι να χαιρετήσει τον λαό της, είχε όμως μια όμορφη έκπληξη στην βεράντα του παλατιού.

Η μονάρχης είναι η μία από τις δύο βασίλισσες με χρέη ανώτατου άρχοντα - μαζί με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου - και συνηθίζεται όταν έχει τα γενέθλιά της να γίνονται ξεχωριστές εκδηλώσεις στην χώρα. Ωστόσο φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας που δεν επιτρέπει τις συγκεντρώσεις και τον συνωστισμό.

Έτσι η Μαργαρίτα πέρασε την γιορτή στο παλάτι της με την μπάντα του Royal Life Guards να της κάνει έκπληξη και να παίζει ένα ποτ πουρί από δανέζικα τραγούδια και μελωδίες. ⁣

Η μικρή αυτή συναυλία πραγματοποιήθηκε στη βεράντα του Κάστρου Fredensborg και όπως θα δείτε και στο βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα η βασίλισσα απολαμβάνει την μουσική χαμογελαστή.

Φορά ένα όμορφο σάλι στους ώμους της και κάθεται στην καρέκλα με το αγαπημένο της σκυλάκι μαζί της. 

Παράλληλα η Μαργαρίτα βγήκε και χαιρέτησε από τα σκαλιά του κάστρου αν και κανονικά συνηθίζεται να βγαίνει στο μπαλκόνι και να συγκεντρώνεται κόσμος να την δει.

Η Μαργαρίτα της Δανίας είναι αδερφή με την Άννα Μαρία, την σύζυγο του πρώην βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ενώ έχουν ακόμα μια αδερφή την πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ