Αυτή είναι η μάρκα με τις περιζήτητες κασμιρένιες πυτζαμοφόρμες που φοράνε η Gigi Hadid & η Hailey Bieber - Πόσο κοστίζουν & τι λέει η δημιουργός τους (φωτό)

«Ζεστές και υπέροχες» θα της χαρακτηρίσει η σύζυγος του Justin Bieber!

«Public Habit» είναι το όνομα της μάρκας που λατρεύει η Gigi Hadid, η Hailey Bieber και πολλές ακόμα διάσημες κυρίες.

Οι κασμιρένιες φόρμες - πυτζάμες του είναι ότι πιο βολικό και χουχουλιάρικο έχουμε δει και οι celebrities το επιβεβαιώνουν με τα λόγια τους.

«Ζεστές και υπέροχες» θα της χαρακτηρίσει η σύζυγος του Justin Bieber που έχει πάρει ένα σετ σε γκρι χρώμα.

 

 

Συνδημιουργός του σετ είναι η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Vogue Sophia Li που φροντισε τα ρούχα της να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Το παντελόνι και το ασορτί του ζακετάκι είναι κατασκευασμένα από ανιχνεύσιμο κασμίρ από τη Μογγολία, πιστοποιημένο από το OEKO-TEX.

Photo: Public Habit

Αυτό σημαίνει ότι δεν περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες, ενώ έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στον χρόνο, κάτι που η Li είπε ότι ήταν το «κλειδί».

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα κασμιρένιο σετ που να μην είναι μόνο για να δουλεύω στο σπίτι αλλά να μπορώ να βγω έξω με αυτό και να αισθάνομαι ανεβασμένη. Που θα μπορούσα να πάω με αυτό σε ένα meeting, να το φορέσω στο ταξίδι μου.

Photo: Public Habit

Δεν είναι μόνο για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για πέρα από αυτή. Ένα στυλ που θα κρατήσει πάνω από μια σεζόν» λέει η Sophia Li  σύμφωνα με την βρετανική Vogue.

Photo: Public Habit

Όσο για την τιμή της υπέροχης αυτής πυτζαμοφόρμας έχουμε να σας πούμε ότι ανέρχεται στα $170.00 για το ζακετάκι και στα $200.00 το παντελόνι! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ