Η Λούκα Κατσέλη μίλησε στο Eirinika για την κατάσταση υγείας της αδερφής της Νόρας Κατσέλη - Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί εγκεφαλική αιμορραγία

Παραμένει στην ΜΕΘ.. 

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής νοσηλεύεται η ηθοποιός Νόρα Κατσέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νόρα Κατσέλη υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για εγκεφαλική αιμορραγία.

ΝΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε χθες στο ΓΝΑ 251 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αμεσα διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε στην Ευρωκλινική όπου υπεβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το eirinika.gr επικοινώνησε με την Λούκα Κατσέλη, η οποία μας ενημέρωσε πως δεν βρίσκεται η ίδια στο νοσοκομείο, αλλά η αδερφή της. Η κατάσταση της υγείας της αδερφής της έχει αρχίσει να σταθεροποιείται μετά την επέμβαση. 

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

Να υπενθυμίσουμε πως δημοσιεύματα έφεραν ως ασθενή την Λούκα Κατσέλη, η οποία κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα την στιγμή που βρίσκεται σε μεγάλη αγωνία για την κατάσταση της υγείας της Νόρας Κατσέλη. 

Ευχόμαστε σιδερένια στην δημοφιλή ηθοποιό και πρώην Βουλευτή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ