Η πανδημία έκανε τις νύφες πιο δημιουργικές: Ένας σχεδιαστής περιγράφει τι έχει αλλάξει - Μικρότεροι γάμοι, πιο φανταχτερά νυφικά (φωτό)

«Όλα έπρεπε να είναι μοναδικά και εξωπραγματικά»

Η πανδημία σίγουρα επηρέασε τους γάμους με τα ζευγάρια που αποφάσισαν να παντρευτούν τον τελευταίο χρόνο να είναι αναγκασμένα να ακολουθήσουν τα μέτρα κατά του covid.

Οι δεξιώσεις έγιναν μικρότερες ενώ οι καλεσμένοι έπρεπε να κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας και οι νύφες να καλύπτουν τα πρόσωπά τους για να προστατέψουν τους γύρω τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

Ακόμα όμως και κάτω από αυτές τις συνθήκες πολλοί ήταν εκείνοι που κατάφεραν να βρουν δημιουργικές λύσεις.

Σύμφωνα δε με τον head designer του Galia Lahav, Sharon Sever όλα αυτά είχαν τελικά θετικό αντίκτυπο για τους γάμους, αλλά και για την βιομηχανία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela (@angelapeoples)

Μιλώντας στον Insider ο σχεδιαστής - που δουλεύει για τον bridal οίκο για σχεδόν 25 χρόνια - είπε μεταξύ άλλων η πανδημία έκανε τις νύφες να εστιάσουν περισσότερο στα φορέματά τους.

«Οι γάμοι έγιναν μικρότεροι και στη συνέχεια έγινε της μόδας να πραγματοποιούνται σε αυλές σπιτιών και άρχισαν να είναι όλο και πιο πλούσιοι» είπε.

Τα ζευγάρια ήθελαν ακόμα να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα αλλά δεν ήθελαν πλέον να δώσουν τόσα πολλά λεφτά στο φαγητό ή σε κάποιο χώρο εκδηλώσεων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

Σύμφωνα με τον Sever οι νύφες επέλεξαν να επενδύσουν κάποια από τα χρήματα που κατάφεραν να βάλουν στην άκρη σε πιο φανταχτερά και περίτεχνα νυφικά.

Άλλες πάλι αποφάσισαν να φορέσουν κάποιο φουστάνι που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αυτές. «Όλα έπρεπε να είναι μοναδικά και εξωπραγματικά» θα συμπληρώσει ο designer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

Ο σχεδιαστής πιστεύει ότι ένας ακόμα λόγος που έκανε τις νύφες να θέλουν ένα πιο ξεχωριστό φόρεμα ήταν επειδή γνώριζαν ότι πολλά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα έβλεπαν τον γάμο μόνο μέσα από φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

«Κατάλαβα ότι οι φωτογραφίες από τον γάμο έχουν να κάνουν με το φόρεμα» αυτό είναι που τραβά την προσοχή.

Έτσι πολλά από τα μέλη της οικογένειας που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν ή που δεν μπορούσαν να είναι στην τελετή λόγω του περιορισμού στα άτομα θα μπορούσαν μέσα από τις εικόνες να πάρουν μια γεύση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα του Sever υπήρχαν γυναίκες που αγκάλιασαν διαφορετικά στυλ, κάτι που δεν θα έκαναν προ πανδημίας.

«Υπήρχαν πολλά εξωτικά στοιχεία στα φορέματα…. Υπήρχε χρώμα και περισσότερα κεντήματα που ήταν πολύ καλό» είπε ο σχεδιαστής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav)

«Πολλές νύφες ζητούσαν βέλο στο πέπλο τους επειδή έπρεπε να καλυφθούν και ήταν σαν να αντικαθιστά την μάσκα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ