Έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά; Η 93η τελετή απονομής των βραβείων Oscar έρχεται στην Cosmote Tv

Σε ζωντανή σύνδεση οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί, σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων OSCARS® πλησιάζει και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν για μία ακόμη χρονιά ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. 

Πριν από την έναρξη της τελετής, οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τα τελευταία προγνωστικά, μέσα από την ειδική εκπομπή «OSCARS’ Night» (Κυριακή 25/4, 23.30) με τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και Λουκά Κατσίκα.

Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας παραγωγής της COSMOTE TV «42°C», Κατερίνα Λέχου και Χρήστος Λούλης, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, καθώς και η γνωστή ενδυματολόγος Ντένη Βαχλιώτη.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το αφιερωμένο στον μεγάλο θεσμό,pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD και ταυτόχρονα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTETV. 

Την ίδια ώρα θα προβληθούν στο COSMOTECINEMA 2 HD,σε ζωντανή μετάδοση με τοΛος Άντζελες,οι αφίξεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί («On the Red Carpet at the Oscars®»), ενώ στη συνέχεια οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μέσα από το «Oscars®: In to The Spotlight» show την παρουσίαση των πέντε υποψηφιοτήτων καλύτερου τραγουδιού. 

Στις 03.00 (ξημερώματα Δευτέρας 26/4, COSMOTE CINEMA OSCARS HD) θα ξεκινήσει η τελετή απονομής με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη,που θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες και τη Χριστίνα Μπίθα από την Αθήνα.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, η τελετή απονομής θα διεξαχθεί φέτος σε 3 διαφορετικά venues: το Union Station στο Λος Άντζελες, το Dolby® Theatre και το Highland Center® στο Χόλυγουντ, ενώ θα γίνουν δορυφορικές συνδέσεις και μεεπιλεγμένα venues απ’ όλο τον κόσμο. 

Στα διαλείμματα της απονομής, η εκπομπή «OSCARS’ Night» θα επιστρέφει στο οσκαρικό κανάλι της COSMOTETV με όλο το παρασκήνιο της μεγάλης βραδιάς και τα σχόλια των δύο παρουσιαστών.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η μετάδοση του «Oscars®: After Dark» show και τη σκυτάλη θα πάρει ξανά ο Γιώργος Σατσίδης από το ΛοςΆντζελες.
Οι φαν των βραβείων OSCARS® θα απολαύσουν την ξεχωριστή βραδιά και με υπότιτλους τη Δευτέρα 26/4 στις 20.00, όπου θα πέσει και η αυλαία του pop-up καναλιού COSMOTE CINEMA OSCARS HD. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ