Η βασίλισσα Maxima και ο βασιλιάς της Ολλανδίας γιόρτασαν με τον λαό τους & έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα… (φωτό & βίντεο)

Επέλεξε για την περίσταση ένα κόκκινο σύνολο

Η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας και ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος γιόρτασαν μαζί με τον λαό τους, με την μονάρχη να επιλέγει για την περίσταση ένα κόκκινο σύνολο.

Με αφορμή το Koningsspelen, την Εθνική Εορτή προς τιμήν του βασιλιά, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας έδωσε το σύνθημα (όπως κάθε χρόνο) για την έναρξη των King's Games στο Kindcentrum, στην πόλη Amersfoort.

Σημειώνεται ότι συνηθίζεται την συγκεκριμένη μέρα όλοι να φορούν πορτοκαλί, που είναι το χρώμα - σύμβολο της ολλανδικής μοναρχίας.

Η κομψή σύζυγος του Ολλανδού βασιλιά είχε επιλέξει ένα κόκκινο σακάκι με ασορτί χρώματος παντελόνι ενώ είχε «σπάσει» την μονοχρωμία με ένα εκπληκτικό παλτό.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο το ανοιχτό, όσο και το σκούρο κόκκινο της πηγαίνουν πολύ ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει το συγκεκριμένο χρώμα για το Koningsspelen.


Το 2018 επίσης είχε ντυθεί στα κόκκινα συνδυάζοντας μάλιστα το outfit της και με έναν μπερέ.


Το 2019 πάλι είχε επιλέξει ένα μπεζ σύνολο με πορτοκαλί λουλούδια στην μπλούζα. Εντυπωσιακό ήταν και το καπέλο της ενώ κρατούσε επίσης μια πορτοκαλί τσάντα.

Πέρυσι η βασίλισσα της Ολλανδίας είχε διαλέξει μια floral ολόσωμη φόρμα, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί τότε.

Σε αυτή την βλέπουμε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο και τις τρεις κόρες τους, τις πριγκίπισσες Amalia, Alexia και Ariane.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ