Η Τζίνα Αλιμόνου δίνει ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση: Στολίζουμε ένα γιορτινό τραπέζι εμπνευσμένο από την ανοιξιάτικη φυση! (βίντεο)

«Μετά την εμπειρία της Πανδημίας, δεθήκαμε ακόμα περισσότερο με τη φύση!»

Ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση δίνει μέσα από το κανάλι της στο Youtube η Τζίνα Αλιμόνου.

Παίρνοντας έμπνευση από τους αγρούς και τα λουλούδια της Άνοιξης μας βοηθάει να στολίσουμε ένα όμορφο και χρωματιστό γιορτινό τραπέζι.

«Γεια σας! Επιτέλους ήρθε η Άνοιξη... Εύχομαι να νιώσατε ήδη την ανάγκη να βγείτε, να περπατήσετε, να μυρίσετε, να θαυμάσετε την αθώα και παιδική φύση. Η αλήθεια είναι ότι μετά την εμπειρία της Πανδημίας, δεθήκαμε ακόμα περισσότερο με τη φύση! 

Σε μια απο τις συνηθισμένες μου βόλτες στο βουνό, εμπνεύστηκα από τα χρώματα και τις μυρωδιές της! Εμπνεύστηκα από την ανεπιτήδευτη ομορφιά, τ'αγριολουλουδα, τα κρινάκια , τα τριφύλλια, τις παπαρούνες τα άγρια κυκλάμινα. Και ονειρεύτηκα πώς θα διακοσμησω το φετινό γιορτινό μου τραπέζι!

Θα το φτιάξουμε μαζί. Θα βάψουμε πιτσιλωτά αυγά (τύπου ορτυκιού) και θα στολίσουμε ένα χρωματιστό, Πασχαλινό τραπέζι εμπνευσμένο από την Ανοιξιάτικη φυση! » γράφει στην περιγραφή του βίντεο που έχει ανεβάσει στο Good Life by Gina, η Τζίνα Αλιμόνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ