«Δεν περίμενα τόσες αποκαλύψεις»: Έκπληκτη ακομη και η Όπρα από τον χείμαρρο κατά του Μπάκιγχαμ του Χάρι και της Μέγκαν

Το προηγούμενο βράδυ τους είχε στείλει μήνυμα

Έκπληκτη έμεινε η Όπρα Γουίνφρεϊ με τα όσα αποκάλυψαν στη συνέντευξή που της παραχώρησαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στη Nancy O'Dell και το διαδικτυακό της κανάλι για την συζήτηση που είχε με το ζευγάρι.

«Δεν περίμενα να έχει τέτοιο αντίκτυπο, και θα συνεχίσει να έχει» είπε χαρακτηριστικά ενώ ανέφερε ότι το προηγούμενο βράδυ τους είχε στείλει μήνυμα για να δει ποιες είναι οι προθέσεις τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

«Όταν έχω να πάρω μια συνέντευξη από κάποιον συνομιλώ μαζί τους πριν από αυτή. Δεν είδα τον Χάρι και την Μέγκαν πριν αλλά τους έστειλα μήνυμα και τους έγραψα “η πρόθεση είναι πολύ σημαντική. Πείτε μου ποια είναι η πρόθεσή σας για να έχουμε κοινό στόχο”. Αυτός ήταν η αλήθεια. Ήθελαν να πουν την ιστορία τους και να την πουν με τέτοιο τρόπο που να μπορέσουν να είναι όσο ειλικρινείς γίνεται» σημείωσε η Όπρα.

Τότε η δημοσιογράφος την ρώτησε αν ξαφνιάστηκε με τα όσα της είπε το ζευγάρι στην συνέντευξη. 

«Ξαφνιάστηκα. Κυριολεκτικά αυτό το πράγμα έχει γίνει τώρα meme που είναι τύπου “Tι; πάτε εκεί; Θα πάτε μέχρι εκεί; (με τις αποκαλύψεις)» ήταν η απάντησή της, σύμφωνα με τον Insider.

Το σημείο που ανέφερε η Όπρα φαίνεται να είναι εκείνο που η Μέγκαν σχολίασε ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, το οποίο δεν κατανομάστηκε, είχε ρωτήσει πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το χρώμα του δέρματος του αγέννητου ακόμη παιδιού του ζευγαριού.

Σε απάντηση, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δηλώσειότι η βασιλική οικογένεια λυπήθηκε από τις δύσκολες εμπειρίες του εγγονού της και της Μέγκαν και δεσμεύτηκε για την αντιμετώπιση κατ'ιδίαν του ρατσιστικού σχολίου για τον γιο τους.

Η Όπρα είπε ακόμα για την συνέντευξη ότι είχε τόσο μεγάλη επιτυχία όχι λόγω της δικής της ικανότητας αλλά επειδή η Μέγκαν και ο Χάρι ήταν τόσο ανοιχτοί στο να μιλήσουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ