Μεγαλώνει ο μικρός γιος της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου: Η φωτό του Αριστείδη στην υπέροχη, λευκή κουζίνα της μαμάς

«Ο μικρός μου μεγαλώνει»

Ολόκληρος άντρας έχει γίνει ο μικρός γιος του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ με την μητέρα του να δημοσιεύει στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία του.

Στην εικόνα βλέπουμε τον 13χρονο εγγονό του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας και να κοιτά κάτι στο κινητό του.

Ο Αριστείδης - Σταύρος, όπως είναι το όνομά του, φοράει ένα μπλε πουλόβερ και μια γραβάτα που παραπέμπουν σε σχολική στολή.

 

 

Πέρα βέβαια από το πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός πρίγκιπας είδαμε και την υπέροχη κουζίνα της Μαρί Σαντάλ που τα τελευταία χρόνια ζει στο Λονδίνο. Λευκή με μαρμάρινους πάγκους είναι σκέτο όνειρο!

 

 

«Ο μικρός μου μεγαλώνει» έγραψε στην ανάρτηση η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου που εκτός από τον 13χρονο Αριστείδη έχει αποκτήσει με τον γιο του τέως βασιλιά τέσσερα ακόμα παιδιά, την Μαρία Ολυμπία, τον Αχιλλέα - Ανδρέα, τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο και τον Οδυσσέα-Κίμωνα.

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν κάτω από το ποστ ότι ο Αριστείδης μοιάζει στον μπαμπά του Παύλο, ενώ μερικοί βρήκαν ομοιότητα και με τον παππού του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ