Τροχαίο στη Γαύδο: Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του οδηγού - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης Κορίνας (φωτό & βίντεο)

Οι εξετάσεις είναι ξεκάθαρες

Ναρκωτικές ουσίες έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του οδηγού που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαία στην Γαύδο, στο οποίο έχασε την ζωή της η 28χρονη Κορίνα.

Οι εξετάσεις είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του 40χρονου, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Photo: zarpanews.gr

Photo: zarpanews.gr

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο συνοδηγός της Κορίνας που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Γαύδου - ''Εγώ να ήμουν στη θέση της, ντρέπομαι τους γονείς της''

Υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ