Τα χρυσά Crocs στην τελετή των Oscars ήταν όλα τα λεφτά: Τα περίεργα και εκκεντρικά από την 93 τελετή απονομής των βραβείων (φωτό & βίντεο)

Και γιατί όχι! Και την άνεσή του είχε ο Questlove και ταίριαζε και με το χρυσό αγαλματίδιο!

Από όλα τα καλά είχε η 93η τελετή απονομής των Oscars. Βέβαια τίποτα δεν ήταν σαν τα χρυσά Crocs του Questlove!

Σας δείξαμε τους νικητές, τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες της βραδιάς και τώρα ήρθε η ώρα για τα περίεργα και τα εκκεντρικά των βραβείων.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον μουσικό, συγγραφέα και δημοσιογράφο Questlove (κατά κόσμον Ahmir Khalib Thompson) που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μπλε σύνολο και χρυσά Crocs.

Όπως καταλαβαίνετε οι εικόνες κάνουν πλέον τον γύρο του διαδικτύου. Και γιατί όχι λοιπόν και την άνεσή του είχε και ταίριαζε και με το χρυσό αγαλματίδιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nessa (@sonicthrowback)

Ας περάσουμε όμως σε μια άλλη στιγμή των βραβείων και στην Regina King που παραλίγο να πέσει. Αυτά συμβαίνουν κάθε χρόνο άλλωστε.

Η πρώτη παρουσιάστρια της βραδιάς σκόνταψε αλλά τελικά κατάφερε να το «σώσει». «Live τηλεόραση» την ακούμε να λέει στο βίντεο.

Άλλη μια στιγμή που θα μας μείνει αξέχαστη είναι η είσοδος του Alan S. Kim, πρωταγωνιστή της ταινίας Minari. Ο μπόμπιρας έφτασε χορεύοντας και μας «έκλεψε» την καρδιά.

Και τι να πούμε για την Viola David που σε κάποιο σημείο ο φακός της έχει πιάσει να προσποιείται ότι πίνει ένα σφηνάκι. Το έκανε τέλεια μιλάμε!

Ο Daniel Kaluuya και ο Leslie Odom Jr. πάλι σαν καλοί φίλοι γέλασαν και πείραξαν λίγο ο ένας τον άλλο πριν την έναρξη της τελετής.

Η Yuh Jung Youn από την άλλη θα μας μείνει αξέχαστη αφού παραλαμβάνοντας το βραβείο Β Γυναικείου Ρόλου γύρισε και είπε στον Brad Pitt «Κύριε Pitt επιτέλους σας γνωρίζω. Που είσασταν όταν κάναμε τα γυρίσματα στην Τούλσα;»

 

Τέλος η 74χρονη Glenn Close χόρεψε twerking. Απλά απίθανη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ