Αυτοί οι άντρες βυθίστηκαν με το υποβρύχιο τους - Αποχαιρέτησαν με ένα συγκινητικό βίντεο που κάνει τον γύρο του πλανήτη

Τραγουδούσαν όλοι μαζί λίγες ημέρες πριν την βύθιση του υποβρυχίου... 

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδονησίας ανακοίνωσε την Κυριακή 25/4 ότι εντοπίστηκε το υποβρύχιο που βυθίστηκε στα ανοιχτά του Μπαλί την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι και τα 53 μέλη του πληρώματός του είναι νεκρά.

Το υποβρύχιο, το οποίο έσπασε σε τρία κομμάτια, βρέθηκε στον βυθό στη Θάλασσα του Μπαλί, είπε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Γιούντο Μαργκόνο.

Ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδονησίας, Χάντι Τζατζάντο, επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι και τα 53 μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν.

 

 

Τις τελευταίες ώρες όμως κυκλοφορεί ένα πολύ συγκινητικό βίντεο όπου μέλη του πληρώματος τραγουδούσαν πριν αρκετές ημέρες μία γνωστή επιτυχία στην Ινδονησία, το όνομα του οποίου σημαίνει "Αντίο". "Ακόμη κι αν δεν είμαι έτοιμος να μου λείπεις. Δεν είμαι έτοιμος να ζω χωρίς εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα", είναι μόνο μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού.

Tα πλάνα δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου οι αρχές της χώρας να τιμήσουν τον διοικητή του υποβρυχίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ