Καλές και οι άλλες αλλά σαν την Cher: Τα έχει φορέσει όλα! Στρας, πούπουλα, φτερά και διαφάνειες - Looks που έχουν μείνει αξέχαστα (φωτό & βίντεο)

Αναφέρεται συχνά ως η Θεά της ποπ και όχι άδικα

Στρας, πούπουλα, φτερά και διαφάνειες. Ότι και να σκεφτείτε η Cher το έχει φορέσει σίγουρα και το έχει κάνει καλά!

Η Cher αναφέρεται συχνά ως η Θεά της ποπ και όχι άδικα. Έχει βραβευτεί με Όσκαρ, Grammy, Emmy, 4 Χρυσές Σφαίρες, ένα βραβείο από το φεστιβάλ των Καννών και ένα People's Choice Award για το έργο της στην μουσική, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lelia (@jackrabbittslims)


Παράλληλα έχει ξεχωρίσει για την κοντράλτο φωνή της, την έντονη προσωπικότητά της και φυσικά τις απίθανες εμφανίσεις που έχει κάνει.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 70s (@stuckinthe70z)



Οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ως σόλο καλλιτέχνης, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για τις υποκριτικές της ικανότητες και η καριέρα της μετράει πάνω από έξι δεκαετίες, με αποτέλεσμα να θεωρείται βετεράνος για τον παγκόσμιο χώρο του θεάματος.

Μέσα στα χρόνια λοιπόν έχει εμφανιστεί με κάθε λογής look και outfit. Και δεν είναι μόνο στην σκηνή αλλά και εκτός αυτής. Ειδικά τώρα με τα Όσκαρ τα social media έχουν γεμίσει με τα ρούχα που φόρεσε η star στα βραβεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@70slovemail)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by c h e r (@itschersworld)

Η ίδια δε το 2019 είχε αναλύσει στην κάμερα της Vogue 22 από τα αξέχαστα looks της.

Φορώντας ένα animal print μπλουζάκι και ένα μαύρο σακάκι με έντονους ώμους και λεπτομέρειες είχε μιλήσει τότε για τα εντυπωσιακά ρούχα που είχε βάλει από το 1965 μέχρι τότε αλλά και για την ιστορία πίσω από την επιλογή τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ