Όλη η γκαρνταρόμπα της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας: Τα petite robe, τα σοκάκια και τα μίνιμαλ ταγιέρ - Οι τσάντες του ονείρου (φωτό)

Της αρέσει πολύ το μπλε ηλεκτρίκ, το ροζ, το κίτρινο ενώ συχνά την έχουμε δει και με κάποιο κόκκινο σύνολο

Η Μπριζίτ Μακρόν είναι σίγουρα μια από τις πιο κομψές Πρώτες Κυρίες αν όχι η πιο κομψή, αφού κάθε της σύνολο θες να το πάρεις και να το βάλεις στην ντουλάπα σου.

Η 68χρονη σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν - και πρώην δασκάλα του - είναι από τις γυναίκες που αν και διαλέγουν γενικά μίνιμαλ γραμμές στα ρούχα τους δεν φοβάται να δώσει ένταση με κάποιο έντονο χρώμα.

Της αρέσει πολύ το μπλε ηλεκτρίκ, το ροζ, το κίτρινο ενώ συχνά την έχουμε δει και με κάποιο κόκκινο σύνολο που ταιριάζει πολύ και με τα ξανθά μαλλιά της.

Πάντα προσεγμένη στις εμφανίσεις της, δεν υπερφορτώνει ποτέ με αχρείαστα αξεσουάρ το look της. Αντίθετα φροντίζει πάντα να έχει όμορφα και διακριτικά κοσμήματα που συμπληρώνουν την κάθε της εμφάνιση.

Εμφανίζεται συχνά με κομψά petite robe, ενώ λατρεία έχει και στα ταγιέρ τα οποία επίσης φροντίσει να είναι σε μίνιμαλ γραμμή.

Δεν είναι πάλι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να απογειώνει ένα look με σακάκι συνδυασμένο ακόμα και με ένα απλό τζιν παντελόνι.

Του ονείρου είναι όμως είναι και οι τσάντες που κρατά.

Από φακέλους μέχρι clutches και κανονικού μεγέθους τσάντες είναι η τελική πινελιά στην κάθε της εμφάνιση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ